keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Lyhyt ja tehokas vauhtitreeni 29.12.09

Oltiin hallilla kahdestaan, teemana nopeat kontaktit ja virheettömät kepit. Sisäänmenot kepeille tein pussista, jolloin vauhti oli kova, eikä Kiista ekalla kerralla tiennyt seuraavaa estettä. Esteet ei edes ollu suorassa linjassa, vaan kepeille lähetin poispäin ja leikkasin takana(kuten Jarin radalla sunnuntaina). Ei yhtään virhettä ja pujotteli vauhdilla loppuun asti.
Puomin tein namialustan kanssa samaan suuntaan, mistä lensi alas sunnuntaina. Kolme toistoa alustalle yhden hypyn takaa ja vauhti oli kova. Alusta pelkästään vielä muutaman kerran ja hyvin piti vauhdin. Sitten toiseen suuntaan ja kaikki toistot OK. Yhden kerran lähti kontaktilta ilman lupaa ja palautin takaisin. Kaikki kontakteille menot juoksin itse ohi ja palasin palkkaamaan. (voi kumpa vire olisi sama lauantaina kisoissa).

Pientä rataakin tein. Takaakiertoja, poispäinhyppyjä ja sylkkäreitä. Niissä ei ongelmia. Kiista on nyt ollut niin kuuliainen, että saan olla tarkkana radalla, etten itse aiheuta ohijuoksuja. Puomille mentiin taas niin, että putken suu oli aivan ylösnousun vieressä. Ei karannut putkeen kertaakaan. Meillä oli sairaan kivaa ♥ ulkona satoi suuria lumihiutaleita ja Kiista otti siitä lumen määrästä kaiken ilon irti. Mä tietysti heitin lipat loppujäähdyttelyllä, kun lumen alla oli liukasta. Kiista juoksi katsomaan mitä mamma nyt touhuaa :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti