lauantai 19. joulukuuta 2009

Agilityä ja esineitä

Pakkanen järjesti pientä treenitaukoa, mutta tänään lähdettiin aamulla lauantaitreeniin. Marja S. laittoi kivan treenin. Harjoiteltiin ensin loppusuoria. Hyvä teema, koska Kiistalla on vaikeuksia ylittää viimeinen este poispäin radasta, jos mä olen takana. Käskytän eteen, mutta aina pyörähtää ennen viimeistä hyppyä. Namialustaa käytetään, kun on avustaja mukana, mutta tämäkään ei aina auta. Saatiin kuitenkin monta hyvääkin suoritusta.
Lopuksi oli haasteellinen tehtävä, putkelta hyppy-muuri, jonka jälkeen haltuun ja sylkkärillä hypylle ja viimeiselle esteelle, mikä oli eri linjassa. Hypättiin lähes poispäin. Tässä yksi ongelma oli taas tuo viimeiselle hypylle meno ilman pyörähdystä ja toinen ongelma oli muurilta seuraavalle hypylle meno. Sain sen menemään kyllä, mutta en niin kuin olisin halunnut.

VANTOSSA ESINEITÄ
Hallilta ajoin Vantoon, missä treenattiin Kaisan kanssa esineitä. Olin käynyt kirppikseltä ostamassa vieraan hajuisia juttuja, mitä Kaisa vei metsään n.10-25m etäisyydelle. Ensimmäinen etsintä oli testi n.5m päästä ja sen Kiista toi nätisti. Seuraavaksi n.10m päästä toi taas nätisti. Sitten Kaisa vei 3 esinettä eri etäisyyksille metsään ja nyt Kiista joutui vähän etsimäänkin. Ensin se hortoili kovin suurella alueella ja mietittiin etsiikö kuitenkin ihmisiä. Alkoi kuitenkin käyttää nenäänsä ja tajusi mitä siltä pyydetään. Ensimmäinen esine löytyi, toista taas etsi vähän aikaa intensiivisesti. Viimeinen pieni kenkä oli se haasteellisin kannettava Kiistalle ja se pudotettiin vähän liian aikaisin. Haki kuitenkin houkuttelulla myös kengän.
Aloitan nyt kotona erilaisten esineiden nostelun uudelleen. Toiset ovat haasteellisempia, kuin toiset, eikä Kiista anna niitä oikein vielä käteen. Nämäkin etsinnät toi jalkoihin, mistä palkkasin ja vaadin sitten vielä nostamaan kaikki esineet käteen.

...ja sitten :) voisin siteerata Eevaa. "Ei saa katsoa, se ei osaa vielä" (vai miten se meni).
Kiistan noudot alkavat olla kasassa. (jippii, jippii *voltti*) Luovutusasentoon tullessa otan vielä askeleita taaksepäin ja kehun. Ketjulla veto-pito ja nosto, siitä se kasaantui.

1 kommentti:

  1. Todistajan lausunto: Se tosiaankin noutaa! Ja ihan hitsin hienosti!

    VastaaPoista