maanantai 7. joulukuuta 2009

Agilitykisat Purina Areenalla 6.12.09

KISA A maxi1 hyl http://www.youtube.com/watch?v=N8wbaqMUsDI
Kiista toimi mukavasti, kunnes kepeillä jätti taas viimeisen välin pujottelematta. Korjasin väärään väliin vaikka Kiista oli itse menossa oikeaan väliin. Loppusuora oli hyvin lähellä aitaa, mutta menin kuitenkin sinne sillä tuloksella, että Kiista ohitti keinun joka oli suoralla ensimmäinen este. Toiseksi viimeinen rimakin tipahti ja se(kin) oli mun vika kun en juossut kunnolla maaliin.
KISA B maxi1 10vp http://www.youtube.com/watch?v=G93-cV6ZILM
Kiistalla sellainen outo fiilis jo lähtöön mentäessä. Ei yhtään innoissaan. Alussa suoralla linjalla hyppy-rengas-puomi (sama kuin A-radalla) Otin lähdön samoin, kuin edellisellä radalla, mutta Kiista kiersi renkaan. Tehtiin se ihan rauhassa uudelleen. Puomi, A ja keinu kaikki hiipi hitaasti alastullolla. Toinen ohimeno oli täysin oma moka, kun ennakoin käännöstä pituudelle. Loppusuora myös sama, kuin ekalla radalla ja nyt otin keinun kentän puolelta ja siirryin vasta sitten aidan puolelle.

Taidan treenata vähän aikaa ennen seuraavia kisoja. Oliskohan joku 2 vuotta hyvä aika :/

3 kommenttia:

  1. Kiistan radat
    A-kisa
    http://www.youtube.com/watch?v=N8wbaqMUsDI

    B-kisa
    http://www.youtube.com/watch?v=G93-cV6ZILM

    VastaaPoista
  2. Mutta meni ainakin kepit loppuun toisella radalla :)

    Aloitetaan Taina ensi vuonna tehopreppaus treenit, niin eiköhän se siitä lähde kulkemaan ja hyvältähän se kokonaisuutena jo nytkin näyttää!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Lotta radoista.
    Sonja juu kiitos :) olemme sitä vailla, tai siis minä olen.

    VastaaPoista