perjantai 4. joulukuuta 2009

Agilityä vähän joka saralla

Keskiviikkona Maijan kanssa hallilla heti aamulla. Otettiin hyppytekniikkaa kuudella esteellä, lyhyitä välejä ja erikorkuisia esteitä vaihdellen. Ihan hyvin malttoi taas koota itseään. Muutama rima alas ja viimeinen hyppy hassu, ellen juossut ja heittäny lelua ajoissa.
Vähän keppejä, jotka meni tällä kertaa kiitettävästi. Kontaktit nopeat ja vaadin odottamaan lähtölupaa vähän pidempään.

Torstaina Taikaa Tassuissa Me startattiin möllirata, jotta saatiin tehtyä kontakteja. Radan alku ihan hyvin, tiukassa pyörityksessä en tehnyt tarpeeksi töitä ja Kiista jatkoi suoraan hypylle (siis väärälle). Oikean hypyn jälkeen putki ja A , sieltä lähetys takaakiertoon, mutta Kiista oli lukinnut A:n kontaktilla jo silmänsä väärään esteeseen, enkä saanut sen silmiä siitä irti. Otin uudelleen vielä A:n kontaktille, mutta edelleen silmät väärällä esteellä. Lähtöluvan saatuaan ampaisi tietysti sinne suuntaa, mutta tuli kutsusta takaisin, siitä laajempi kaarros. Loppu rata ihan jees, puomin kontaktit hyvät. Maaliin en juossut tarpeeksi lujaa ja Kiista hyppäsi viimeisen esteen hassusti.
Kannattaa lähteä kisaamaan koiran kanssa, joka on ollut yksin kotona päivän. Ehdin just ja just tekeen kunnon lämppärin, mutta en yhtään hyppyä. Räjähdysvaara oli käden ulottuvilla. Rukoilkaa sunnuntaina, että raketti pysyis hansikkaassa ja rata olis selkeälukuinen.

Perjantaina Sonjan kanssa TSAU:n hallilla. Kiistan kanssa taas keppejä. Nyt seurasi liikaa mun käsiä. Tein juuri ennen keppejä puomia, jolla palkkasin kädestä. Muutamia kertoja jätti taas sen viimeisen välin ottamatta, kun ei vaan ehdi, eikä malta.
A tehtiin myös useita kertoja, siinä oli putki kaarella alla niin, että suuaukot ylösmenon molemmilla puolilla. Kiista hakee hyvin A:n, kun käskytän ajoissa "kiipee". Tämän sisäisti todella nopeasti.
Lopuksi Kiista pääsi metsään juoksemaan Milon ja Takun kanssa. Vähän simosiistii :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti