sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Hakutreenit Isosuolla

Tänään hakuiltiin tehokkaasti ja saatiin hyviä suorituksia. Kiistalle halusin suoraa syvälle uppoamista. Kaksi ensimmäistä näyttäytyivät melko lähellä haamuina, Kiistan vein hetkeksi pois sen nähtyä vilkuttavat maalimiehet. Ensimmäinen jatkoi suoraan syvälle piiloon. Kiista lähti kovaa ja kierteli hetken pienellä alueella edes takaisin. Mm oli hyvässä kätkössä, mutta löytyihän se kuitenkin melko nopeasti. Palkka yli viidestä kunnon haukusta. Tuulta ei ollut yhtään.
Toinen jatkoi syvälle ja siellä linjaa pitkin n. 30m. Lähetin Kiistan ensin väärästä paikkaa, eikä se osannut ottaa enää etunurkkaa, josta olisi saanut hajun. Mm ilmoitti radiopuhelimella olevansa itseasiassa alueen ulkopuolella. Lähetin Kiistan juuri siitä, mistä näki haamunkin ja siitä sai vainun. Löysikin heti ja palkka yli kymmenestä kunnon haukusta.
Kolmas oli valmis, mutta lähetin äxääjän avulla. Hyvin upposi taas syvälle ja löysi nopeasti kunnon haukkuja yli 10.
Viimeinen oli valmis melko lähellä (30m) löytyi heti. Piilossa Kaisa, joka haukutti pitkää sarjaa yhdellä välipalkalla.
Melko pätevä tyyppi oli tällä kertaa :o)
Lopuksi istutin Kiistan keskilinjalle ja vein lapaseni vähän matkan päähän. Lähetin etsimään ja hyvin sain lapaseni takaisin. Yritin toisen karran Tiian nahkasormikkaalla, Kiista lähti ja otti hanskan, mutta tiputti sen, eikä meinannut ottaa enää uudelleen suuhunsa. Tiia näytti hanskaa ja heittin sen eteensä. Siitä Kiista otti sen ja tuli viskaamaan mulle. Ei halunnut pitää kauempaa suussaan. Emännän matka käy nyt kirppikselle. On saatava vieraan hajuisia tavaroita kassillinen.

Agitreeniä 16.12. ja 19.12.
Keskiviikkona otin Kiistan mukaan Dooriksen treeneihin. Tein sen kanssa yhden Arjan tekemän radan. Kepeillä taas sama vanha ongelma, viimeinen väli jäi tekemättä. Tosin jos hakee syitä, kepit päättyivät lähelle seinää. Muuten rata meni mallikkaasti ja vauhdilla. Kontaktit hyvät.

Lauantaina oltiin ihan kaksin hallilla ja teemana kontaktien ohijuoksut, sekä kepit. Kontakteille laitoin namin alustalle pari ensimmäistä kertaa. Hyvin pysähtyi ja jäi, vaikka juoksin lujaa ohi pitkälle. Palasin aina palkkaamaan vielä uudelleen ja juoksin kauemmaksi. Sieltä vasta annoin luvalla poistua. Lelu lensi :o) Herkässä on, kun heiluttelen käsiäni, joten tein sitäkin paljon.
Sitten jätin namin pois alustalta ja sama uudelleen. Edelleenkin pysyi erittäin hyvin kontakteilla. Tosin kierrokset eivät olleet kovin korkealla. Otan seuraavalla kerralla samaa vauhtiradan yhteydessä.
Keppeihin laitoin ohjurit molempiin päihin, jotta saatoin ottaa niitä molemmista suunnista. Kohti seinää mennessä, kun otin sivuttaisetäisyyttä, tuli pariin kertaan ohjurin yli. Malttoi lopulta ja pysyi siellä näinkin päin mentäessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti