tiistai 5. helmikuuta 2013

Mausin ekat kisat :)

Lempäällässä ensimmäiset startit, molemmat agilityratoja. Ekalla ohjasin varmistellen ja nolla jäi sentin päähän kirjaimellisesti. Keinulta rata jatkui 90° oikealle ja vedätin liikaa sivusuunnassa. Mausin tassu oli niin lähellä pintaa, mutta tuomarin käsi nousi. Muuten virheetön rata.
Toisella radalla mentiinkin sellaista normaalia treenivauhtia. Kepeillä tungin liikaa lopussa, ettei Maus kiirehtisi seuraavaan putkeen ja häiritsin sen verran, että Maus tuli tokavikasta välistä pois. Lopussa hyvin suunniteltu puolivalssi jäi tekemättä, eikä veto koskaan toimi. Väärä putki veti sisäänsä.
RATA B

Tuija Seren tokot jatkuu ja sielllä on Maus ollut tosi taitavana :) viimeksi tehtiin kaukoja. Me tehtiin maahan-istu siirtymiä. Istumasta Maus herkästi painuu maahan, kun ei muutamaan sekuntiin tapahdu mitään. Sitä ollaan kotona nyt treenattu.
Paikallamakuu on hyvä, tosin korjaan, jos asento vähänkin kallistuu kankulle.
Estehypyssä tehdään pituushyppyä kupille, jotta saisin seisomapaikan vähän kauemmaksi esteestä. Seisomassa pysyy hyvin, vaikka liikun.

Elinan treenit meni ennen kisoja tosi hyvin. Vaikeatkin keppikulmat oli hyviä. Pujottelun lopussa pitää aina ajatella, että kepit jatkuisi vähän pidemmälle ja palkkaus seuraavan esteen jälkeen, ettei katso minua ja odota palloa. Takaaleikkaukset ja poispäinkäännökset alkaa olla mukavalla mallilla, yleensä.

PENTULAATIKOLLA on tapahtunut huimaa kehitystä ♥ muksut kävelee, juoksee ja leikkii. Maailma on laajentunut keittiöön ja Inkerin chihu Fidel toimii leikkikaverina :)
Kamera unohtui viimeksi Kaisan luokse, joten uusia kuvia tulee vasta loppuviikosta.

Punapantainen tyttö 4vk ja niin topakka Kiistan kopio ♥  ©Minna Haimi



*~*~*~*~*~*~*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti