maanantai 18. helmikuuta 2013

Huonoa ohjausta ja hienoja pentuja :)

14.2. ehdittiin ennakkosuunnitelmista poiketen Taikaa Tassuissa-kisoihin Mausin kanssa. Hätäseen ja harkitsematta ei kannattais koskaan tehdä mitään... Valitsin kahteen kohtaan avoimen radalla vedon, vaikka pitäis tietää, ettei se toimi koskaan. Muut käännökset meni hyvin, keinu ihan älyttömän nopea, A-este myös, puomilla Maus teki arviontivirheen ja tassut jäi 5cm lattiasta. Korjasi heti pyynnöstä. Kepeillä keskityin vaan juoksemaan ja annoin rauhan Mausille, putken suu suoraan keppien edessä. Hyvin ja nopeasti pujotteli loppuun saakka. ELI....kyllä koira on taitava ja kulkee, jos mä vaan pysyn hallinassa itseni kanssa :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PENTULAATIKOLLA !

Sunnuntaina pennut testattiin. Ikää 6vk 1pv. Hiukan eroja, mutta kaikki liikkuivat rohkeasti vieraassa huoneessa ja juoksivat testaajan luokse, tarttuivat villasukkaan (varpaaseen) lujalla otteella :D Leikkivät vaihtelevasti, mutta viikon päästä motoriikka olisi vasta parempi taisteluun.

Lauantaina olin Mausin kanssa Kaisan luona ja Lotta tuli myös Visan kanssa. Tehtiin pieni kävely pentujen kanssa. Haastellista, kun tahtoivat levitä joka suuntaan :)
Ulkoilua hangessa

Hupsista :D

Mustat pojat

Punaiset tytöt ja keltainen tyttö

Punainen PikkuKisu ♥

PunaRuskea Alli-mummon kanssa :)

Maus tutkii pikkusiskojaan
© Lotta Lehtinen

Visa antaa isällisiä ohjeita :)
© Lotta Lehtinen
 
  •  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti