torstai 14. helmikuuta 2013

Tokokurssin viimeinen kerta

Uudelle kurssille ollaan ilmoittauduttu, mutta tämän kurssin viimeisellä kerralla oli teemana nouto ja pakki. Pakkia ei olla sivulta tehty koskaan, Maus pakittaa kyllä takaisin-käskyllä. Pitää siitä siirtää se pikkuhiljaa sivulle.
Nouto on periaatteessa kisavalmis, pieniä hiontoja tehtiin. Maus saattaa korjailla kapulaa suussaan perusasennossa, jos luovutus vähänkään kestää. Sivulle tulemiseen teen pienen käsiavun vielä. (tuli alkuun eteen).
Seiso-maahan jääviä ja kaukoja tehtiin kotona just tänään. Leikkien, sivulta ja yllättäen jäävistä kaukoihin. Näin Maus innostui ja keskittyi hyvin :) Seuruun paikkaa taas haettiin, se tahtoo valua liian eteen. Asento ja asenne on hyvä.

~~~~~~~~~~~~~~

Viikonloppuna omatoimiaksaa hallilla. Kotiläksyiksi saatuja poispäinkäännöksiä lähinnä kepeille, kontakteilla vauhtistoppeja, välistävetoja ja -työntöjä.
No ei saatu virheitä millään :D Kepeillä tein leijeröintejä ja ohjasin kaukaa. Kontakteilla jäin kauas sivusuunnassa. Välistävedoista suoraan poispäinkäännöksiä ja uudelleen välistä.
Niin siistii ♥ Maus !

~~~~~~~~~*~~~~~~~~*~~~~~~~~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti