maanantai 25. helmikuuta 2013

Treenejä ja kisat


18..2. oli Tuulian yksäri jaettuna Tiinan ja Unton kanssa. Rata oli kiva, vaikka ensin vaikutti vaikealta, lähinnä miten ehdin Mausin kanssa.
Alku meni sujuvasti. Esteelle 8 leijeröin putken takaa. Keppien jälkeen piti taas testata Mausille paras vaihtoehto. Kepeiltä valssilla esteelle 21, takaaleikkauksella 22 ja myös 27. Toiset tekivät 26 jälkeen persjätön, mutta Tuulia sanoi heti, ettei onnistu Mausin kanssa, se tulee niin täysillä mukaan. (ruumiita). Loppu taas ihan simppeli.
Maus ei tarvitse juurikaan putkille jarrua, vaikka käännyttäis jyrkästikin takaisin päin.

*

22.2. Oltiin Mausin kanssa Salossa, Anne Saviojan radanlukukurssilla. Mitään ihmeellistä ei sieltä saatu, mutta ihan kiva treeni.

*

Lauantaina hain Kiistan kotiin :) ja sunnuntaina se sai lähteä turistiksi Janakkalan kisoihin. Maus starttasi kaksi agilityrataa. Ekalla radalla mä UNOHDIN radan (?) Eipä ole sellasta sattunut, viimeks varmaan Kiistan ollessa ykkösissä. Hetken aivojumi, jonka seurauksena yksi hyppy lähtikin takaakiertoon. Muuten hyvää menoa, kepit ja kontaktit hyvät.
Toisella radalla hosuin (taas) kepeillä ja sain Mausin pois tokavikasta välistä. Otettiin ihan rauhassa uudelleen. Mä lannistuin siitä ja ohjasin huonosti loppuradan, sieltä vielä kaksi kieltoa. Lopputulos 15vp.
 
*
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti