sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Agilityä ja vähän tokoa :D

Keskiviikkona Sonjan treenit. Pyynnöstäni tehtiin kontakteja ja keppejä. Vauhtia otettiin putkista ja kyllähän Kiista vauhdilla menee puomin ja A:n kun minä olen looginen. Sonja testasi Kiistaa puomilla ja nopeasti menivät :) Loppuun tehtiin vauhtirataa. Putki-A-putki-kepit-putki-puomi.

Maus teki keppejä, purettiin verkkoja koko kepeistä vähän pois. On liian vaikeaa ja raskastakin pennulle vielä. Onnistumisia saatiin, jatkan vielä vinokepeillä ja verkoilla rytmin löytymistä.
Kontakteilla Maus alkaa olla jo varma, singahtaa trainerin yli aivan täysillä ja heittäytyy maahan alastulolla. Seuraava vaihe on ohijuoksujen treenaus.
-------------------------------

Toko on ollut totaalisesti tauolla Kaisan treenien päätyttyä. Perjantaina otin Mausin kanssa noutoa. Istuin nojatuolissa ja heitin kapulan ja pyysin tuomaan. Kauniisti pentu haki kapulan ja työnsi sen käteen ♥ toistoja monta :o) Pitoa kevyesti sormella kuonon päältä painamalla ja malttoi siinäkin kauniisti. Tekeminen on niin siistiä, oli se sitten mitä tahansa :)

Kiistan kanssa otin tunnaria. Palikoita maassa viisi. Ensin tuli väärä ja nostin sen tylysti pöydälle. Perään useampi oikein. Lopussa kuumeni ja toi kerran väärän. Laitoin hetkeksi makaamaan ja vaihdoin palikat. Viimeinen taas oikein :o) Kovasti vaatii rauhoittelua ennen tehtävää, ettei kuumene.
------------------------------

Lauantaina tehtiin porukalla pitkä lenkki Parmaharjulla. Mukana Maija, Kami ja Ledi, Tiina, Unto ja Ulpu. Mulla oli mukana Kiista ja Maus. Märkää oli, hauska lenkki ja koirilla vauhti päällä.
Kotiin päästyäni vaihdoin koirat ja tein vielä toisen pitkän lenkin Dooriksen ja Toven kanssa omassa metsässä.
------------------------------

Sunnuntaina Tiinan ja Unton kanssa hallilla. Tehtiin Kiistan kanssa rataa. Puomi ja kepit meni hyvin :) Leijeröintejä kahdessa kohtaa. Kerran meni putken väärään päähän kovasta vauhdista.
Hyvän mielen treenit Kisun kanssa ♥

Maus teki 1/3 vinokeppejä. Lähinnä sisäänmenoja ja pujottelu etupalkalle. Hirveä tekemisen into, kun tajusi homman, ei huolinut enää namia kädestä. Hirmuisella vauhdilla kepeille sisään ja alustalle :o) Toistoja taisi olla viisi, kaikki oikein.
Pari toistoa trainerilla OK. Ohijuoksuja pitää ottaa varovaisemmin. Nyt Maus lähti perään. Lopetus onnistuneeseen alastuloon.
Putken pimeään päähän lähetyksiä, takaakiertoja ja yhdellä esteellä kahdeksikkoa poispäinkäännöksillä. Kääntyminen oikealle on Mausille vaikeampaa. Vauhdilla mennään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti