tiistai 27. joulukuuta 2011

Kun 7 kelpiä kohtaa :D

Joulupäivänä lenkkeiltiin kelpieporukalla. Päivitys tänne blogiin katkesi uudelleen, kun 2vrk poissa olleet sähköt tulivat ja menivät. Video on © Eeva Välilän ottama. Upotus ei jostain syystä onnistunut, kun netti pätki linkin osiin.
http://youtu.be/2h_5CN8KDfA
Koirilla on kovasti hauskaa :D Seuraavana päivänä samassa paikassa oli viranomaisten susijahti kuulemma. Susista on tullut liian rohkeita, niiden ruokaa, hirvileäimiä, on kaadettu liikaa.
------------------------------
Maanantaina oli Tapaninpäivä ja piti lähteä TSAU:lle epiksiin. Sähkökatkosten vuoksi en sinne kuitenkaan lähtenyt.
Tiistaina oltiin hallilla keskenämme. Ensin tokokuviot. Kiista teki VOI-ruutua ja EVL-ruutua, molemmat todella hyvin. Seuruuosiota en ottanut, vaan palkkasin oikeaan paikkaan seisomisesta ruudussa.
Ohjattua noutoa tehtiin ekaa kertaa viime kesän jälkeen. Kaksi toistoa, molemmilta puolilta, sujui hienosti nekin :)
-
Mausin kanssa otin noutoa. Eka kerta viime kesän jälkeen muualla, kuin kotona. Pienen rauhoittelun jälkeen teki hienoja luovutuksia. Olen vielä itse polvillani ja Maus tuo kapulan ihan kiinni rintaan. Luovutksen jälkeen peruuttaa, mutta siihen en vielä puutu.
Lyhyet seuruut ja luoksetulot vielä. Hyvin on Maus sisäistänyt tiiviin eteentulon. Tarjoaa sitä hallilla muutenkin.
-
Pakkohan sitä oli lyhyet aksat ottaa vielä. Kiistan kanssa kontakteja ja keppejä hetsaten. Valsseja, jotka tuottaa mulle ongelmia. Lähetyksiä hypylle ja minä juoksen toiseen suuntaan ottamaan seuraavan hypyn takana vastaan.

Maus teki ensin takaakiertoja ja käteentuloja yhdellä hypyllä. Sitten kahdella hypyllä ja muurilla. Lopuksi tehtiin 8 esteen ratapätkää, jossa mentiin putkeen kolme kertaa. Välistäveto, takaakierto ja valssi. Rimat 35cm Nyt alkoi äänitehosteet piipittää :D Hienosti pikkuinen meni ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti