sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Tokotreenit 31.8. ja ohjattua aksaa

PENNUT
Maus teki maahanmenoja ohjaajan "häriöstä", eli paikallaan kävelyä ja liikkumista. Maus tekee kyllä turhankin helpolla maahanmenot :) istuminen on työläämpää.
Tekniikkasiirtymisiä seiso-maahan-seiso namin avulla. Tähän käskytän "down".

Kahdeksikkoa merkkien ympäri ja perusasento 1-4 askeleen välein, johan on vaikeaa palkata koiraa yhden askeleen välein, väkisinkin tulee vähintään kaksi askelta otettua. Maus pitää paikan hyvin.

Luoksetuloa eteen istumaan tehtiin ja palkkaus taas ensin jalkojen välistä ja vielä toinen ylhäältä valuttaen. Loppuun hetsattu luoksetulo ja vapautus loppupalkalle. Vauhtia piisaa :)
--------------------------
VOI - EVL
Noudon eri vaiheita. Ensin malttia, käskytyksellä kisanomaisesti heitto, ei noutoa + liikkuri hokee eri ännenpainoilla "käsky" ja samantien toinen kapula, jonka perään ohjaaja aivastaa, ei noutoa. Hyvin pysyi Kisu paikoillaan.

Pelkkää pitoa edessä istuen. Ota, odotus 3sek, kädet kapulan ohi ylös ja alas kapulan sivuille, odotus 3sek ja luovutus. Tämänkin Kiista kesti hyvin, kerran alkoi leuat väpättää.

Loppuun nouto Ingen tyyliin, heitto-nouto ja vingutus pallolla + heitto pään yli. Tässä tein mokan ottamalla tuliterän pallon suoraan pakkauksesta, eikä se ollutkaan ihan niin kiva. Tein toiston vanhalla pallolla ja se sujui hienosti.
___________________________________

3.9. Sonjan treeni

Aamulla klo 9.00 treenasin Sonjan opastuksella. Ihan pätevää menoa, toki oli kohtia, joita hiottiin huolella. Kepeillä juoksin ensin, kuin jäykkä p**a. Käskystä rentouduin :D Lopussa kaksi ohjuria ja etupalkka. Jatkoin rataa, kuin palkkaa ei olisi ollutkaan.
Puomin Kisu teki ihan jees kaikilla toistoilla.

Maus teki myös siivekkeiden kiertoja. Sillä oli turhan paljon energiaa autossa olon jälkeen. Vasemmalla kädellä ohjaten loistavia toistoja. Oikealla ohjaten hakeutuu helpolla kohti vasenta kättä. Miten niin paljon tehty tokoa :D Vasen käsi seläntaakse ja sujui paremmin.
Malttia lähtöön ja odotuksiin on keskityttävä. Esteille pääsee vain, jos odottaa nätisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti