tiistai 19. heinäkuuta 2011

Pelastushakua ja aksaa

Loppuviikko nollattiin huonoa aksaa. Lenkkeiltiin yksin ja porukalla.
Maus tekee tokoa lähinnä keittiössä, mutta sivulletuloa otetaan melko paljon myös vieraissa paikoissa. Kapulan pitoa tehdään puukauhalla, kun siinä on kapea varsi. Kriteeri alkaa olla selvä ja Maus ottaa varresta kiinni kun kauha on mun kädessä. Jatketaan näin vielä hetki ja sitten siirrytään maasta nostoihin.
------------------
18.7. hakutreenit Paattisilla
Kiista teki tällä kertaa valmiita ja tyhjiä. Pistot hyviä ja suoria, korjasi käskystä suuntaa, jos ajautui viistoon. Ensimmäinen ukko saa edelleen osakseen kiihkeää rakastamista. Tähän pitänee puuttua seuraavalla kerralla, kenties jarrunami kehiin taas. Erittäin pätevää työstöä Kisulta, mii laik ♥
Sitten Maus. Se tiesi heti, kun tulin alueelle odottamaan vuoroamme, mistä on kyse. Nenä ylhäällä haki hajuja ja olisi halunnut lähteä kohti aluetta.
Ensimmäinen ukko partioimalla, Maus lähti hyvin päättäväisesti etenemään ja löysi pian.
Seuraava haamu, jolta tultiin keskilinjalle ja edettiin sitä vähän matkaa ja lähetys isojen tyyliin :) Eteni suoraan nenä ylhäällä ja löysi heti.
Kolmas hajuhaku, kun sai hajun silittelin hetken ja kehuin, sitten kannoin Mausin keskilinjalle ja edettiin sitä hiukan. Lähetys taas isojen tyyliin. Nenä ylhäällä suoraan ukolle.
Maus työstää sopivan itsenäisesti ja on silti hyvin kuulolla. Hirmuisen pätevä lapsi ♥
Illan päätteeksi sai riehua Assi-kelpien kanssa.
--------------------
Tiistain viikkoaksat jo tutuksi tulleessa helteessä. Radalla A ja keinu. Tein molemmat kerran ja alastulot hyvän nopeat. :) Enkkutuomarin radan oli Tiina meille laittanut ja putkiansoja riitti. Yhdessä kohtaa Kiista ampaisi putkesta putkeen, mutta se oli kyllä niin mun käskytyksen vika ja sen hitaus. Kohta saatiin toimimaan kuitenkin.

Maus pääsi tekemään siivekkeiden kiertoja toista kertaa elämässään ja hyvin alkoi tajuamaan homman. Tein liikkeessä myös ohjausta vinoittain siivekkeiden välistä ja nopeasti käteen tuloja. Pätevä eläin :)
Maijan avustuksella tehtiin putkeen menoja. Maija huusi Mausia ja mä lähetin sen putkeen. Taisin tehdä neljä toistoa, joiden jälkeen Maus juoksi vielä itsenäisesti toiseen putkeen. Lähetyksellä vielä kerran ilman avustajaa. Jee lapsi alkaa ymmärtää mitä kivaa on tiedossa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti