sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Aksaa ja fyssaria

Perjantaina oli taas Sonjan ohjattu treeni. Rytmi oli huomattavasti parempi, kuin viimeksi. Vaikeita kohtia hiottiin ja niitä tehdään kotiläksyinäkin. Kiista työstää mielellään etäällä ja se tuottaa joissain kohdissa hankaluuksia. Palataan siis pentutreeniin takaisin ja otamme käteentuloja paljon :)
Alun mutkalähtö ja sieltä ulkokautta putken pimeään päätyyn sujui loistavasti. Takaakierto-niisto tehtiin teknisesti paremmaksi. Vaikeinta oli kovasta vauhdista lähelletulo-(ohjaajan)poispäinkäännös ja taas lähelletulo.
-----
Kiistan hyppytekniikka oli kaikkien mielestä erinomainen ja ilmava. Tosin rimoja tipahteli vähän normaalia enemmän. Sain perjantaille fyssariajan Tanja Kotilta ja hän kävi Kisun läpi. Torstaina tapahtunut 100cm estetörmäys olikin tehnyt pahaa jälkeä ja jumeja oli takareisissä, etuosassa ja kylkikaarissa. Maksa ottaa näistä useimmin nokkiinsa, kun tapahtuu repäiseviä tapaturmia. Sitä Tanja manipuloi myös kohdalleen.
Lopussa Kiista laittoi silmänsä kiinni ja oli selkeästi saatu kuntoon. Hoidon aikana se kovasti osoitti kipeät kohtansa kiemurtelemalla ja sain pitää tosissaan kiinni.
Kiitos Tanja, että saatiin tulla "yöhoitoon" ja tapaturma altis raketti on taas kunnossa :)

PENTUPUUHAILUA
Maus on päässyt tekemään varsinaisia treenisessioita nyt joitain kertoja. Aiemmin olen vaan ottanut katsekontaktia, istumista ja maahanmenoa satunnaisesti. Autoja Maus on tottunut jo ohittelemaan, eikä rekatkaan pelota ellei ne aja aivan ohi lujaa. Hallilla varsinkin on tien penkat kapeita, eikä aina ehdi tienhaaraan, kun rekka tulee. Onneksi on Kiista tukena, kun se ei välitä yhtään.
Keittiötokot ovat pitäneet sisällään sivulle tuloja imuttamalla, markkerin kosketusta, käskyjen liittämistä lähinnä istu- ja maahanmenoihin. Noutokapulan koskettelua olen naksutellut ja tänään otin puukauhan, jonka vartta Maus otti suuhunsa.
Agility on ollut vielä pelkästään putkeen menoa silloin tällöin. Pihalla juoksentelee itsekseenkin pikkuisen leikkiputken läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti