torstai 7. heinäkuuta 2011

Aksaa, tottista ja kettistä

Tiistaina oli lepopäivä ja tehtiin vaan metsälenkki. Keskiviikkona lähdin hallille iltasella ja tein patoamista kontakteilla, keppejä etupalkalla ja kiemuroita + kääntämisiä lähinnä oman motoriikan palauttamiseksi. Tyytyväinen olin näihin.
Toisella kentällä alkoi ohjatut treenit ja siellä oli ainoastaan kaksi paikalla. Meidät kutsuttiin mukaan ja kävin tekemässä radan Kiistan kanssa. Sösses että mentiin lujaa, mä sain jalkoihini vauhtia ja aika makeelta tuntui. Muutamaa kohtaa hiottiin, mutta ihan jees suoritus. Ne kaksi muuta sanoivat haluavansa myös kelpien seuraavaksi. :D
--------------

-Tänään torstaina treenattiin hakuryhmän kanssa TPH:n kentällä tottista ja kettistä. Tein Kiistan kanssa kettisesteet heti alkuun kerran ja ne meni ihan nappiin.
-Kauko-ohjauspöydistä vain kaksi oli ehjiä. Tein niiden kanssa kuitenkin lähetyksiä. Vasemmalle hyvin, mutta kauas pyrki kaartamaan merkin kautta. Terhi vei namin ennen suoritusta ensin vasemmalle ja sitten kauimmaiselle. Viimeinen onnistui ihan superisti. Lujaa juoksi suoraan vasemmalta kauimmaiselle pöydälle.
-Seuruuta tein vain pienen pätkän. Normaalia käyntiä, juoksua ja hidasta käyntiä. Superpalkka :D
-Noutoa tein ensin A-esteellä. Kiista ei löytänyt leikkaamattomalta nurmelta kapulaa. Tein toiseen suuntaan ja johan löytyi. Annoin sanallista apua takaisin kiipeämiseen. Hyvä palautus.
Hyppyä tein ensin juoksemalla Kisun kanssa yhdessä esteelle ja hyvin hyppäsi molempiin suuntiin koskematta estettä. Heitin kapulan ja lähetin, mennessä kuitenkin otti takareisiinsä osumaa, ei siis kapula suussa. Lensi vähän pahan näköisesti turvalleen. Pienet naarmut reisien sisäpinnoilla. Tyyppi kävi kuitenkin kuumana, kun kapula jäi noutamatta ja lähetin sen tasamaa noutoon. Lujaa lähti ja hyvä luovutus.
-Ensin rentoa ravia hihnassa, sitten loppulenkki Allin ja Liinan kanssa vapaana. Ei onnu, mutta hiukan ehkä jäykästi liikkui. Huomenna Tanjan hoivaan illalla, kun saatiin aika näin pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti