torstai 31. maaliskuuta 2011

Tottis 5.


  • Teemana seuruun kesto ja häiriöt. 30m matka hyvässä kontaktissa ja 10 kertaa edestakaisin. Kolmannella kerralla mukana juoksu ja hidas kävely. Yksi koirakko oli aina häiriköimässä tehden jääviä nopeassa tempossa. Toisella puolella Kaisa heilutteli muovinauhoja liinan päässä, heitellen niitä välillä hyvinkin lähelle koiraa. Linnun näköinen härpäke :) lintuja on useasti myös kentällä kisojen aikaan. Kiistan seuruu oli ihan hyvää. Piti paikkansa, ainoastaan kerran jäi pikkuisen katsomaan, kun Kaisa pyöritti hurjaa vauhtia muovinauhoja ja niistä lähti erikoinen ääni. Tomeraa kannustusta ja asenne pysyi läpi tehtävän.

  • Ihmisryhmät seuraavaksi ja ensin tottistyyliin, paikoillaan seisova ryhmä. Yhdellä koira sivulla. Kierrettiin kaksi ihmistä ja poistuttiin ympyrästä. Sitten IPOR-tyyliin liikkuva ryhmä, joista yhdellä koira seuruussa. Pysähdys juuri ennen ryhmää, sitten läpi. Takaisin tullessa pysähdys ympyrän sisällä ja sitten ulos ympyrästä. Nämä ihan jees. Kiista toimi hyvin myös häiriökoirana ja työsti erinomaista seuruuta.

  • Tasamaa nouto lopuksi takapalkalla. Ekalla kerralla jäi palautuksessa sivuun, kun kuppi piti nähdä. Ulos harjoittelemaan nopeita luoksetuloja ja hyvää asentoa eteen. Uusi yritys ja nyt parempi, tosin palautusvauhti olisi voinut olla nopeampi. Tein kaksi toistoa itsekseni vielä treenien jälkeen ja sain yhden hyvän noudon.

  • Pakko oli ottaa puomia muutama kerta, kun se siellä oli koottuna. Kaisa apupalkkaajana alastulolla ja nopealla laukalla tuli maahan saakka. :o) - Vatsa alkaa olla jo pullea. Pitää ottaa kuvia lähipäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti