lauantai 19. maaliskuuta 2011

Tokoa

ATT:n hallilla tokoiltiin Eijan & Lukan ja Terhin & Nomin kanssa aamu kymmeneltä.

Kiistan kanssa aloitin ruudulla. Ensin sheippasin läheltä oikeaa paikkaa, hyvin. Sitten siirryin aina kauemmaksi ja kauemmaksi. Lopulta oltiin kisaetäisyydellä ja siitä käskytyksellä sama. Olin vienyt markkerin ruudun keskelle, kun Kiista pysähtyy aina ruudussa kiertäen vasemman kautta ympäri ja tämän vuoksi jää helpolla hiukan edestä katsoen oikealle. No, markkerille menikin heti maahan ilman käskyä. Uusi seiso-käsky ja samalla pyysin pakkia. Sitten vasta maahan. Seurasi valppaana, kun käskytyksestä lähdin liikkeelle. Tuli superhyvin sivulle ja seurasi hyvällä asenteella loppuun.

Hyppynouto ensin suoraan, sitten vinoon vasemmalle (vaikeampi) ja Kiista ohitti esteen. Huusin takaisin. Näytin kädellä estettä ja lähetin perusasennosta, nyt hyvin yli. Palautuksessa näytin estettä kädellä. Luovutus hyvä, ei liian tiivis. Sitten heitto oikealle, näytin taas estettä ensin. Lähti hyvin ja palautuksessa käsiapu esteelle. Luovutus taas hyvä. Perusasentoon en ottanut ollenkaan.

Metalli ilman liikkuria ja se oli myös hyvä. Palautti ilman apuja laukalla ja luovutti hyvään paikkaan. Tästä perusasentoon ja se hyvä.

Ryömiminen tehtiin kaksi 2x7m ja ensimäinen loistava. Toisella palkkasin puolessa välissä ja se ei sovi Kisun rytmiin. Nosti kyynärät irti maasta.

Luoksetulo ilman pysähdyksiä liikkurin kanssa. Hirveän nykimiset "käsky" sanasta ja liikkuri toistikin ne useaan kertaan. Pysyi kuitenkin paikoillaan. Luoksetulo ilman pysähdyksiä laukalla perille saakka. Erinomainen asento edessä ja siihen palkkaus + vapautus.

Kaukot 10m päästä, rima jalkojen edessä. Teki kaikki liikkeet oikein. Kerran tuli toinen etujalka riman yli, siitä pakkia. Pitää vaihtaa rima pian teippiin ja sitten häivyttää sekin pois. Kehitystä tapahtunut matkan suhteen ja nyt tekee kaukaakin siirtymät hyvin.

Paikallamakuu n.5min, ohjaajat piilossa. Erinomainen ja pysyi rauhallisesta maassa käskyyn asti.

Lopuksi pihalla 7mm pistoolilla ampuminen. Koirat seuruussa ympyrällä, eikä Kiista välittänyt mitään. On taidettu viimeiset ampumiset tehdä 9mm pistoolilla ja siinä paukahtaa paljon kovempaa.

Kiitos avusta Eijalle ja Terhille :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti