torstai 24. maaliskuuta 2011

Tottis 4.

Teemana seuraamisen käännökset. Työstettiin neliöllä ensin oikealle. Miten voikin olla niin vaikeaa hallita omia raajojaan, varsinkin kädet heilui ihan miten sattuu. Kaisa laittoi mut liikkumaan ilman koiraa neliöllä ja löytyihän se rytmi sieltä. Sain sen toimimaan koirankin kanssa. Oikealle kääntymiset on vaikeampia, kuin vasemmalle (mulle).
Vasemmalle sujuikin jo paremmin. Ensin Kiista ylikääntyi kulmissa ja se korjaantui palkkaamalla oikeasta kädestä muutaman kerran. Asento pysyy muutenkin parempana, ellei Kiista tarkkaile mun vasenta kättäni.
Täyskäännökset aloitettiin pituushalkaisijalla. Ensin suoralla kaksi käännöstä, sitten vietiin yhdessä loppupalkka toiseen päähän ja sieltä seuruuta poispäin. Keskellä hallia juoksua, siirtyminen käyntiin ja täyskäännös. Kiista odotti vapautusta palkalle kovasti, kun tultiin toiseen päähän hallia ja jäi himmailemaan. Muun osan seuruusta (poispäin kupilta) teki hyvin. Tein siinä lyhyellä matkalla täyskäännöksiä ja vapautin, kun malttoi loppuun asti.

Tehtiin kaksi kertaa agilityn A-este ja sehän se oli paras palkka :D

Masu on jo pyöristynyt sen verran, että huomaa Kisun olevan tiine :) Ruokahalu on valtava (siis suurempi, kuin koskaan) joo'o, voi se olla suurempi :D Kolme ateriaa menee päivässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti