torstai 2. joulukuuta 2010

Kurssin viimeiset tokotreenit

Jäävä, hyppynouto ja ruutu.
Ensin vietiin koiran kanssa palkka ruutuun. Jäävän liikkeen sai valita itse ja mä otin istumisen. Jäävä lähti kohti ruutua ja Kisu edisti seuruussa (oho). Nami pois ruudusta ja seuraava koira suorittamaan.
Toisella yrittämällä hyvä seuruu, istui heti. Taakse meneminen laittoi kuitenkin Kiistan kääntymään vähän (oho) ja seuraava koira suorittamaan.
Kolmannella kerralla onnistui hyvin (otin muutamia toistoja taaksemenemisestä, kun istumisen yhteydessä ei olla juurikaan treenattu). Kaisa ilmoitti paikan, mistä lähetys ruutuun tapahtuu. Kisu ampaisi täysiä palkalle, siitä bileet ja myyrän retuutusta.
Hyppynouto ihan super, vauhtia paljon palautuksessakin. Kaunis asento eteen......ja kuinkas sitten kävikään :/ Mä otin kapulan ennen Kaisan "käsky" sanaa (huokaus). Sivulle sentään pyysin vasta käskystä ja tyyppi ponnahti ilmaan ja tipahti sivulle.

Viiden minuutin paikalla makuu. Oltiin piilossa ja Kaisa häiriköi tokoilemalla Liinan kanssa koirien edessä. Kisun häntä oli vispannut jokaisen käskyn kohdalla, mutta pysyi liikkumatta kuitenkin 5min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti