torstai 2. joulukuuta 2010

Aksaa ja aksaa

29.11. maanantaina oli ATT:llä keppikurssi, kisaavien ryhmän veti Marja Salomaa. Kova pakkanen verotti ja kisaavien ryhmässä oli ainoastaan kolme koiraa. Hyvin pysyi lämpöisenä, kun teki koko ajan jotain. Hallissa sisällä oli "vaan" -10°C, kun ulkona paukkui -20°C.
Ratapiirroksia ei ole, mutta tehtiin pientä rataa ja kepeille eri lähetyskulmia. Välillä vedätettiin ja välillä tehtiin poispäin käännöksiä kepeiltä. Kisu oli aika pätevä. Vauhtia riitti koko 1½ tuntia, jonka aikana kaikki tekivät neljä harjoitusta.

30.11. viikkotreenit.
Alku ihan jees, hiottiin vaan mulle parasta aloituskohtaa. A:lla himmaili taas alastulolla vähän ja tein uudelleen koko esteen. Välistävetoja saatiinkin sitten tehdä toistoja, kun mun motoriikka ei toiminut ollenkaan. Kisu on niin herkkä ohjaukselle ja se joko ajautui kuutoselta vähän liian pitkälle, tai jos ennakoin, niin jätti koko esteen hyppäämättä. Tiedän, näitä pitää harjoitella paljon.
Kepit oli näin päin Kiistalle vaikeat, se ei vaan ilman apua pujottele kohti seinää ilman apua. No eipä tuossa jatkossa onneks tullu ongelmia, kun ohjas oikealta putkeen saakka. 13-17 oli taas hiottavien listalla. Esteelle 13 Kisu piti lähettää melko kaukaa, jotta ehdin työstää kolme seuraavaa estettä. Esteen 15 takana valssilla vastaan ja pyörittäen 16, jotta meni oikeaan päähän putkea.Esteellä 21 muisteltiin saksalaisten jalka asentoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti