sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Hakutreenit

Rymättylässä tehtiin hyvä treeni kolmestaan. Kiista aloitti taas puhtaalta pöydältä. Sille tehtiin ensimmäiseen poikkijälki metsään. Tällä kertaa kuunteli eteen käskyä ja ylitti jäljen. Maalimies löytyi heti ja palkka hyvästä haukusta.
Vasemmalla oli peltoaukea ja sen takana jatkui kaislikko. Ensimmäinen pisto upposi suoraan syvälle kaislikkoon, toisella mm löytyi heti. Pitkä haukku.
Soile siirtyi oikealla. Mä lähetin ensin tyhjään välikohtaan, mutta Kisu sai mäen päällä hajun ja eteni kohteeseen, vaikka mä jo kutsuin takaisin. Hyvä, ettei enää lähde jo löytyneen mm luota pois, jos mä huutelen.
Tällä välin Kaisa oli edennyt kaislikossa pitkän matkan. Tuuli pyöri hurjana ja Kisu kaarsi lähetyksestä metsäsaarekkeeseen, työsti sen huolella kauttaaltaan. Huusin pois ja uusi lähetys. Nyt Kiista eteni pitkälle kaislikkoon tehden luotisuoran piston. Huusin taas pois ja nyt lähetin paremmassa asennossa ja Kiista löysikin heti.

Maalimiehen ympärillä pyöriminen on nyt estetty käskemällä Kiista maahan.

Loppuhuipennuksena lähdettiin valjakoilla lumiselle tielle. Mä istuin pulkassa, jota veti Kiista, Alli, Liina ja Heili. Hurjaa menoa lumi pöllyten. :D Nyt pitää ostaa ne huskyvaljaat ja vetovyö. Jospa saisin Kiistan yksinkin joskus vetämään. Se tulee aina jalkaan kiinni, jos vaikka juoksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti