torstai 25. elokuuta 2011

Aksaa ja tokoa

Tiistaina tehtiin PM-finaalirataa. Tosin mä jätin taas kontaktit pois ratatreenistä.
A:n sijaan putkeen ja sieltä 5 hypyn kautta takaisin putkeen. Pituuden jälkeen sai vähän säätää, että sain kääntymään oikeaan putkenpäähän. Puomin sijaan taas putkeen ja renkaan kautta pussi, hyppy, putki ja neloshypyn kautta lähetys puomin alla olevaan putkeen. Persjättö renkaan jälkeen.
Vauhtia riitti, mutta kepeillä törmäsi sisään menossa kolmanteen rimaan ja toistolla hidasteli.


-------------------------

Keskiviikkona alkoi uudet kurssit Paattisilla. Ensin vuorossa pennut. Alokasluokan tokoliikkeitä hiotaan pikkuhiljaa :)

Ensin perusasennon suoruutta ja sitten pujottelua tötsien välissä. Jokaisen tötsän kohdalla perusasento. Vastaan tuli aina toinen pentu, mutta Maus ei niitä edes vilkaissut. Perusasennot alkaa olla ihan jees. Helpolla nojaa liikaa takaraivoaan jalkaan, silloin peppu työntyy ulos ja vasen etutassu nousee. Naksun kanssa saa olla tarkkana.

Porukka jaettiin kahtia sen mukaan mihin koira tulee kutsuttaessa, eteen, vai suoraan sivulle. Maus saa tulla alusta lähtien eteen. Hyvin se sen jo tajuaa, nyt lisättiin jalkojen välistä palkkaukseen toinen palkka, joka tulee suoraan ylhäältä.

Luoksetuloa hetsaten. Kaisa piti kiinni ja lelua heilutellen juostiin n.15m päähän, siellä hetki seistiin suorana ja kutsuttiin koiraa. Sitten vasta sai ottaa lelun esiin ja lähteä hillumaan. Tämä hyvä !

Aikuisten toko aloitettiin hyppynoudoilla. Kiistan vauhti näissä on molempiin suuntiin hyvä, myös metallilla. Tehtiin myös se esteellä. Edestä perusasentoon jää vähän vinoon helposti. Tähän otettiin käyttöön imutusnami.

Ruutuun lähetyksen tein kerran markkerilla ja se oli hieno. Vapautin narupallolle.

Z kaavion tein kerran seiso, istu (maahan). Maahan menon kävelin läpi, kun ennakoi. Palasin zetan takaisin ja tein viimeisellä sakaralla maahanmenon hyvästä seuruusta.

Kaisan tiuhalla käskytyksellä kävelin kaavion läpi. Seuruu tiivistä ja hyvää, mutta aistin Kiistan odottavan liikaa käskyjä.

Seuraaminen oli tänään vietikästä ja tiiviin hyvää. Luoksetulon pysäytyksistä keskusteltiin Kiistan osalta ja Kaisan neuvosta en jatkossakaan tee niitä yhtään kentällä. Ainoastaan läpijuoksuja. Pysäytyksiä metsälenkeillä, kun Kisu niitä vähiten odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti