keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Tottista

Tänään oltiin Tuijan ja Lyytin kanssa TPH:n kentällä. Kiistan kanssa otin kettisesteitä minkä pystyin. Pöydät olivat rikki ja uusista tikkaista puuttui ylösmeno. Putki, pituus, tynnyrisilta ja keinu tehtiin. Voi pyhä jysäys, että sai taas rauhoitella tyyppiä. Suoritukset hyviä jokaisella esteellä, mutta keuli aluksi ja piti himmailla ennen lähetystä. Keinulla tarjosi kontaktia, eikä seurannut mukana ennen toista käskyä.
-Tein vireennostoseuruuta vinkupallon kanssa. No tyyppi kuumui pallostakin ja meinas revetä. Hassu koira ♥ Sain muutaman pätkän kuitenkin ihan vietikästä seuruuta.
-Fyssarin takia ei voitu ottaa metristä hyppynoutoa ja otinkin tokonoudon. Keulii taas ja hain kapulan itse pois pari kertaa. Silitystä ja rauhoittelua, ni johan alkoi pysymään persus penkissä. Noudot teknisesti hienoja ja luovutusasento tiivis ja suora.
-Tein sitten vinouksia, niihin tuli Tuija avuksi. Taas keulii ja meinaa lähteä suoraan kapulalle esteen sivusta. Onnistuneita kuitenkin pari lopuksi.
-Tasamaan nouto kapulalla ja käyttöesineellä. Keulii... viivyttelin käskyä, yskin ja kröhin, heiluttelin käsiä suuressa kaaressa. Ymmärsi viimein, ettei sinne noutoon lähdetä ennen käskyä.

Lopuksi Maus pääsi tekemään luoksetuloja Tuijan avustuksella. Kolme toistoa ja pikkuinen pinkoo minkä jaloistaan pääsee suoraan eteen istumaan :D
Tuijan ohitustreeniä tehtiin myös ja hyvin piti kontaktin, vaikka niin teki mieli mennä Tuijaa pussailemaan. Vilkuili vaan välillä sinne suuntaan. Lopulta päästin luvalla moikkaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti