sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Kisastudio, leikkiä ja treeniä

TSAU:n juhannuskisat Tuorlassa 24.-26.6. Tällä kertaa ei startattu Kiistan kanssa. Annan sen palautua rauhassa pentujen tuomasta rasituksesta. Ulkoisesti Kiista on kyllä huippukunnossa ja sen lihakset on muhkeat.
Kiista ja Maus olivat mukana perjantaina ja lauantaina. Paljon leikkikavereita olikin paikalla. Kelpipennut Ralli-sisko, Armas, Noah ja Puuma. Muunkin rotuisia pentuja tavattiin monta. Maus on rohkea ja avoin pentu, tervehtii iloisesti kaikkia ihmisiä ja koiria. Huikeen suuri Rotta-mali vähän pelotti ensin. Lauantaina Maus sai kimppuunsa yhden parsonin, onneksi ei käynyt pahemmin. Pentu huusi tietysti kuin syötävä, mutta palautui heti ja lähdettiin häntä pystyssä jatkamaan matkaa.
Perjantaina mentiin Tuorlasta vielä Kaisan luokse Paattisille. Tehtiin lenkki uimalammelle isolla koiraporukalla.
-----------
Sunnuntaina menin hallille Kiistan ja Mausin kanssa. Kova kisakuume oli päällä ja tein muutamia ansoja radalle. Kakkosen jälkeistä kaarta työstin eri tavoilla. Jarrutuksen se vaati, jotta käännöksestä tuli tiukka. Pussin jälkeistä kaarta en saanut niin pieneksi, kuin olisin halunnut.
14 kepeille leijeröimällä putken takaa. Lopuksi vielä lähetin kaarevaan putkeen takaa, pimeästä kulmasta ja tein hypyt välistä vetoina.


Ilma oli todella painostavan kuuma ja kotimatkalla alkoikin satamaan. Maus pääsi tällä kertaa vaan alku- ja loppulenkeille. Hihnassa kulkeminen sujuu jo kauniisti ja pentu hakee kontaktia paljon. Punkee välillä väkisin aivan eteen ja istahtaa. Odota-käsky on melko hyvin jo mielessä.

2 kommenttia:

  1. onneksi parson ei pelästyttänyt Mausia liikaa. oli kyllä ikävä tilanne. Ehkä parsonin omistajakin jatkossa on tarkempi, oppia ikä kaikki. Kyseessä ei siis ollut Eicca, vaan nuori uros. t. Marja

    VastaaPoista
  2. Omistaja tuli vielä jälkeenpäin pyytämään anteeksi :) Maus on tottunut pärrääviin russeleihin, mutta olihan se kieltämättä pelottava tilanne. Terrierin lukko ote ei ehtinyt onneksi napsahtaa.

    VastaaPoista