maanantai 20. kesäkuuta 2011

Aksaa ja fyssari

Sunnuntaina lähdettiin vielä hallille Maijan, Kamin kanssa. Muksut Maus ja Ledi pääsivät mukaan.
Suunniteltiin rataa Minna Räsäsen kuvan pohjalta. Teemana ylijuoksut ja ansaesteet. Kiista hyllytti heti tokalla esteellä, joka oli takaakierto aivan puomin ylösmenoa hipoen. Käytti tassunsa kontaktilla. Toistoilla ei enää meinannutkaan. Melko hyvää menoa näin tauon jälkeen.
Lopuksi tehtiin A:n ja puomin kontakteja Kamin avulla hetsaten. Pidin Kiistasta kiinni, kun Kami meni putken ja hypyn kautta puomille. Kiista kävi aivan hillittömillä kierroksilla ja ampui esteelle aivan täysillä. Kontaktille ei pysähtynyt, kun Kami juoksi edellä. Kaksi kertaa ilman pysähdystä ja kolmannella pysähtyi. Sama juttu A:lla, mutta nyt jätin Kisun paikalle istumaan ja olin itse esteen sivussa. Heti, kun Kami ehti pois esteeltä, annoin Kiistalle luvan lähteä. Nyt aivan super nopea suoritus täpäkällä pysähdyksellä :) Tähän oli hyvä lopettaa treeni.
Haettiin vaavit halliin ja tehtiin putkea. Maija piti Mausista kiinni ja minä kutsuin toisesta päästä. Vähän arvelutti ensin pimeä aukko, mutta tehtiin se kolme kertaa ja enää ei pelottanut ♥
Lelun kanssa rallateltiin siivekkeen kiertoa vielä muutaman kerran.
Kyllä oli Maus ja Kiista molemmat poikki illalla.

Maanantaina 20.6. Kiista pääsi Tanja Kotin hoitoon.
Alkuun stimuloitiin sisäelimet oikeisiin uomiin tiineyden jäljiltä. Varsinaisessa hoidossa jumit löytyi molemmista lavoista ja selän ylimenosta. Hyvin tehosi taas Tanjan huolellinen hoito ja kaikki jumit aukesivat. Nyt kolme päivää rauhallisesti (?) jep jep.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti