torstai 18. marraskuuta 2010

TOKO 5.

Tänään teemoina noudot.
Aloitettiin ohjatun noudolla. Kapulat laitettiin paikoilleen, yksi lähetys merkille. Himo noutoon suuri ja pysähtyi metrin päähän merkistä katsoen kapulaa. Annoin uuden käskyn ja tuli merkille seisomaan. Kehut tästä ja kerran uudelleen onnistuneesti. Jätin Kiistan merkille seisomaan, palasin itse lähetyspaikalle. Sieltä käsky oikealle ja kaunis kaari kapulalle. Hihkaisin ja palautus vauhdikas. Pikkuisen himottaa ne kaikki kapulat ja ellen hihkaise, niin vilkuilee yksi kapula suussaan niitä muita. Voiskohan...pystyisköhän pikkuinen koira tuomaan nuo kaikki yhtäaikaa :P
Seuraavaksi tunnaria. Tehtiin pimeässä huoneessa. Avustaja vei yhden palikan, minä tulin Kiista hallinnassa huoneeseen, heitin palikan vieraan viereen. Ovi kiinni ja lähetys pimeässä. Toi oikean.
Sitten lisättiin useampaan kertaan vieraita ja Kaisa vei oman riviin. Minä Kiistan kanssa seinustalle perusasentoon, ovi kiinni ja lähetys pimeässä. Näin tehden viisi toistoa ja loppua kohden parani. Viimeinen lähes super ♥ nuuskutus oli kuulunut oven ulkopuolelle asti, eikä yhtään ääniä vierailta palikoilta. Luovutukset pimeässä hyvin eteen. Ehkä sittenkin joskus vielä meilläkin on tunnari kasassa :o)
Tähän väliin 5min paikkamakuu. Kiista oli kauimmaisena reunalla piilosta nähden ja se oli rojahtanut vinottain löhöasentoon :/
Häiriönoutoa. Kaksi koirakkoa vastakkain n. 10m väliä. Vuorotellen tehtiin nouto heittämällä kapula aivan toisen koiran eteen. Kiistaa ei kiinnostanut vähääkään muu, kuin kapulan haku. Luovutusvauhdit ihan ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti