sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Jaakon treenit 14.11.2010

Päästiin taas varakoiraksi Jaakon treeniin Hittiareenalle. Erittäin tehokas treeni.


1-16 meni ihan jees. Hiottiin esteellä 2 parasta ja lyhyintä tietä. Valssin oikea aikaisuudesta se vaan oli kiinni. Koiran pitää suorittaa este, vaikka ohjaaja kääntääkin rintamasuuntaansa kohti seuraavaa estettä. Ohjaava käsi ja katse koirassa silti.
Muurille ei ollut tarkoitus kiirehtiä tekemään takaaleikkausta, vaan koiralle kerrottiin jo ennen pituutta minne mennään. Sainkin Kiistan irtoamaan hyvin muurin kautta putkeen.
Esteellä 6 yritin sylkkäriä ja se ei onnistunut. Jaakko sanoi jo rataan tutustumisessa, että vinolle rimalle sylkkäri on usein huono ratkaisu. Tässä kohden toimi parhaiten ja nopeimmin pyöritys.
Puomille leijeröin muurin takaa hyvällä etumatkalla. Esteellä 10 niisto-sokkari ja samantien vauhdilla ottamaan koiraa vastaan esteelle 13, jolle backlap.
Putket ohjaamalla kaukaa, persjättö putken 15 jälkeen ja sitten mun koordinaatio joutui koetukselle :D Olin Jaakon mielestä aina väärässä paikassa esteellä 16 ja niinhän mä olinkin. Vekki, jonka jälkeen jaakotus onnistui lopulta. Kepeille en saanut Kiista millään. Se punki putkeen jopa Jaakon jalkojen vierestä, siinä vaiheessa tosin sen näköisenä, että joo joo kepit, mut kun ei pysty millään. En saanut edes läheltä sitä kepeille, kun jäin itse putken taakse.
Tähän meidän aika loppui ja tein kerran kepit oikealta puolta onnistuneesti.

Tänään tuntui, ainakin tällä radalla, että olen jopa liian ajoissa monessa kohden. Mukava harjoitus ja tota keppileijeröintiä jatketaan viikkotreeneissä :)

Kiitos Tiinalle, että päästiin mukaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti