tiistai 4. syyskuuta 2012

Seuramestikset ja Rauman kisat

Mistä sitä taas aloittaisi :o) Hirmuisesti treenataan ja blogia ei ehdi päivittään.
Kaisan tottikset alkoi 23.8. Maus aloitti leikkimällä, siitä seuruuseen imuttamalla ja hyvästä paikasta taas leikittiin. Hyvin vaihtaa leikistä namiin ja namista leikkiin.
Seuruussa eri mittaisia pätkiä imuttamalla ja häivyttämällä kättä. Nämä ilman asennon muuttumisia. Loppuun vielä 2min paikkamakuu välipalkoilla.

Kiistan kanssa tehtiin hyppyä ja A-estettä. Ensin kapulalla ja lopuksi pallolla hetsaten. Kerran kopsahti takaset hyppyesteeseen.
Eteenmeno meinas olla ylivaikea :D vein loppupalkan pellonreunaan ja sehän on Kiistalle kuolemanvakava asia. Ihan räjähdysalttiina sivulla ja edisti paljon seuruussa. Otettiin vaan uudelleen, kunnes malttoi. Liikesarja alkoi palkka seläntakana. Liikkeestä seiso-luoksetulo ja seuruu kohti kuppia, siitä eteenmeno.
Kiista oli paikkamakuussa vielä sen hetken, kun ammuttiin.

Lauantaina 25.8. Elina koulutti ATT:llä. Siinä mukana oli Kiista. Hyviä ohjeita ja vaihtoehtoja erilaisissa paikoissa. Yllättävätkin vaihtoehdot sujuivat Kisun kanssa hyvin/paremmin.

ATT:n seuramestikset olivat 26.8. Maus meni mölliradan ja Kiista avoimen hyppärin.
Mausille oli voinu opettaa pituusesteen ennen kisoja :) Nyt se on jo opetettu, siihen kului 5min.

Hassu pieni raketti ♥

Kiista alitti heti alussa riman, mitä se ei ole tehnyt aikoihin. Hylly taas kerran huonon ohjauksen vuoksi :(


Rauman kisoista taas kaksi hyllyä. Agilityradalta tyhmä ohjaus ja Kiista hyppäsi muurin väärässä kohtaa.


Lauran treenejä on ollut kahtena perjantaina. En nyt ratapohjia viitsinyt tänne scannata. Maus teki ihan älyttömän hyvää työtä ja meni koko aikuisten radan nollana läpi :) Putkiansakin sujui pieneltä.
Kiistan kanssa hiotaan enemmän ja pikkutarkemmin.

Tänään hallilla pikkutreenit molempien kanssa. Kiista sai rallattaa ja pitää hauskaa. Superpalkkoja kontakteilta ja kepeillä etupalkka.
Maus teki keinun yksittäin, mutta ilman hihnaa jo :) Kepeissä yhteensä 6 ohjuria, kun tehtiin ne radalla. Pari kertaa oli niin hoppu, että hyppäsi viimeisen ohjurin yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti