perjantai 20. tammikuuta 2012

Kiirettä pukkaa

Kyllä on treenattu nyt niin paljon kaikkia lajeja, ettei tahdo ehtiä tänne edes kirjoitella. Haku ainoastaan vielä tauolla.

14.1. Maus täytti 9kk ♥

15.1. oltiin Tiinan ja Unton kanssa hallilla. Mausin kanssa työstettiin erkoisesteitä. Muuri, pituus, okseri ja rengas. Vinokeppejä oli rimpsussa 8 verkotettuina.
Pituus ei tietenkään ollut kuin 3 palikkaa, muuri minikorkuinen ja rimat 35-40cm. Kepeille hakee jo itsenäisesti ja etenee hirveää vauhtia. Palkka aina edessä.

16.1. Kiistan kanssa Nooran treeniryhmässä vierailevana. Rata oli ihan kiva. Me tosi jäätiin työstämään pakkovalssia oikein huolella. Paikka piti merkata ja lähteä etenemään. Seuraava este oli "väärään suuntaan vinossa". Jos sain Kisun hyppäämään valssatun esteen, se ohitti seuraavan helpolla. Onneks Noora sai mun vartaloni taipumaan oikein ja homma sujui :)
Kiista jaksoi tehdä toistoja ja pysyi pirteänä :D

18.1. Maus pääsi Elinan treeniin. Meidän teemana oli kepit ja maltti, vaikka juoksin kauas ohi. Nami piti silti malttaa ottaa kupista keppien jälkeen.
Alku rata, mitä me työstettiin: hyppy, pussi, hyppy, kepit ja putki.
Hyppy 1 ja pussi samassa linjassa, pusille jarrutus ja se meni Mausille niin teholla läpi, että meinasi juuttua kankaaseen :). Sieltä kaarrettiin hypylle ja lisää kaarrosta kepeille (vinot, täyspitkät verkoilla). Maus haki täydestä vauhdista sisälle ja kiituroi taas sellaista vaihtia, että mä sain todellakin juosta ohi. Kupille malttoi pysähtyä joka kerta :)
Keppien jälkeen mentiin kaarevan putken pimeään kulmaan ja tämänkin Maus teki joka kerta oikein, vauhdilla.
Saatiin paljon kehuja ♥ Mausin käännökset on todella pieniä ja tiukkoja. Asenne loistava. Radalla se on niin kiihkeä, että namipalkkaus Elinan mielestä parempi, kuin kiihdyttävä lelu.

20.1. Kiistan tottis ja Mausin toko
Kaisan kurssi alkoi jo viime perjantaina, mutta silloin meillä oli Tuulian treenit.

Kiista aloitti seuruulla. Paljon käännöksiä molempiin suuntiin. Vire säilyi hyvin. Vasemmalle käännöksissä muutettiin mun askellusta. Kiistan peppu on yliaktiivinen ja jyrkällä askelluksella se pamahtaa mun takareisiin. Pyöristämällä hiukan askellusta saatiin hyviä käännöksiä.

Jäävät tehtiin järjestyksessä seiso-istu-maahan-luoksetulo. Näissäkin vire säilyi, eikä ennakointia yhtään :o) Normi seuruun käskyn olen muuttanut "fot" ja jäävissä käytän "siv". Oikeastaan huomaamattani ja Kaisan mielestä toimikin hienosti.

Henkilöryhmä loppuun. Kauhean vaikeaa katsoa oikealle käännöksissä. Kiistan vire oli ihan huippu läpi treenin. Loppuun vielä riekutettiin koirat ihan villeiksi :D Hyvä fiilis !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti