maanantai 22. elokuuta 2011

Tottista ja vähän aksaakin

Maanantaina minulla oli vapaapäivä ja mites muuten sen viettäisi, kuin treenimällä aamulla ja illalla :)
Klo 10.00 Haunisissa Tuija, Terhi, Rosanna ja minä koirinemme. Kiistan kanssa aloitin seuruulla, otin koiran suoraan autosta kentälle. Vire oli hyvä ja paikka tiivis. Tuija naksutteli ja minä välipalkkailin. Tein kaavion mukaisen kuvion. Hidasta käyntiä otin uudelleen, kun Tuijan mukaan Kiistan peppu oli turhan alhaalla. Marssimaisella kävelyllä sain hitaan toimimaan.
Viime keskiviikon ruutuepisodia paikkailin ottamalla seuruuta ruudun ympärillä molempiin suuntiin. Kisu piti paikkansa, eikä vilkuillut ruutua yhtään.
Eteenlähetystä varten olin vienyt pallon metsän reunaan. Kiista ei tätä nähnyt ja se lähti lujaa, mutta alkoi luovia lopussa etsien...jotain. Huusin pois ja Tuija kävi viemässä pallon uudelleen, niin että Kiista näki. Juoksin vähän kauemmaksi ja lähetin. Nyt juoksi suoraan pallolle, en ottanut maahanmenoa ollenkaan.
Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. Ei ennakoinut yhtään ja tipahti nopeasti maahan. Luoksetulo vauhdikas ja eteenistuminen suora. Tästä vapautus.
Pöydät. Hioin merkkiä taas ensin, änkee liian lähelle kartiota ja kaataa sen. Lopulta kuitenkin hyvät toistot. Tein ensin vasen (nami), sitten kauimmainen (nami) ja viimeiseksi oikea (ei namia). Vasemmalle hyvin, sieltä kauimmaiselle pyörähteli ja annoin pari käskyä, sieltä oikealle hyvin, mutta hyppäsi pöydältä alas ilman lupaa.
Toistolla nami kauimmaisella ainoastaan. Lähetin ensin oikealle, sieltä kauimmaiselle ja sitten vasemmalle. Ihan super !

Maus teki vähän perusasentoa ja siirtymiä siinä. Imutuksen vaatii vielä namilla. Seuruuta tekee välillä melko hyvin ilman imutusta, mutta ei pysy riittävän kiinni jalassa.
Kapulan nostoja tein heittämällä ja Maus juoksee jo ottamaan kapulan suuhunsa.

Lopuksi Kiista ja Maus saivat juosta TPH:n valtavalla nurmikentällä villinä ♥♥. Kokeilin niiden kanssa yhdessä paimennusläksyjä. Peruutin ja käskytin "aja vaan", molemmat hipsivät kylkikyljessä. "Odota" käskyllä molemmat pysähtyivät, Maus menee yleensä maahan vielä. Hyvin toimi tämä :)
------------------------

Illalla agilityä Paraisilla. Kontaktit alkaa olla hyvällä mallilla. Vieläkään en tee niitä radalla. Keppejä hiottiin myös etupalkalla.
Kisoihin en hoppuile yhtään. Keskitymme treenailuun ja seuraavat kisat on pelastuspuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti