tiistai 14. syyskuuta 2010

14.9. viikkotreenit


Kiista oli hyvässä vireessä ja treeni maistui hyvältä. Sillä on ollut vatsa kipeä ja vähän löysä siitä taannoisesta ripulista saakka. Tajusin sen vasta muutama päivä sitten. Aloin ruokkia ja hoitaa sitä Kaisan ohjeiden mukaan ja nyt koira on jo oma itsensä.
Rata oli kulkeva ja kiva. Alussa otin koiran kakkosesteen päädystä, vein pakkovalssilla ja jaakotuksella putkeen. Pöytä oli helppo, kun niitä ollaan tehty Haunisissa kaukoina. esteelle 6 pieni jarrutus ja pikkuperuutuksella käskytys puomille. Tästä olin ihan fiiliksissä, kun Kiista ei edes vilkaissut putkeen kummallakaan toistolla. Puomin päässä etupalkka, suoritti vauhdilla kontaktin ja pysähtyi napakasti. Vapautin palkalle ja jatkoin siitä rataa. Esteellä 9 persjättö, 11 backlap, siinä vedin liikaa ja Kiista hyppäsi esteen takaisinpäin. Teki kahdeksikon :D. Tiina neuvoi tekemään ikäänkuin kaksi takaakiertoa ja se toimi paremmin. Pituudelta ampui okserille, kun ohjaaja oli myöhässä.
Esteelle 14 olis voinut tehdä persjätön, mutta valssi luonnisti minulta paremmin tässä kohtaa. Esteen 16 kohdalla pesjättö toimi loistavasti, sain Kiistan nätisti rekaalle ja lähettämällä putkeen. 19 pakkovalssilla.
Estettä 11/14 hiottiin ja viilattiin eniten. Siihen saattoi ohjata niin monella eri tavalla. Kiva treeni taas :o) Tiinalle kiitos !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti