torstai 14. tammikuuta 2010

Viikkotreenit 12.1.10


Tapsa teki helpolta vaikuttavan radan, mutta tässä olikin äärimmäisen tärkeää miten itse sijoittui. Yhtään ei saanut vedättää. Este nro4 oli todellisuudessa aika paljon lähempänä vitosta, se väli mentiin yhdellä loikalla. Alku 1-7 oli vaikea monille, mutta yllättäen Kiistan kanssa selvittiin siitä hyvin. Kepeille meni muutaman kerran toiseen väliin. Esteillä 5 ja 6 piti pitää riittävä välimatka, jotta koiralla oli tilaa suorittaa ne ja saada se kepeille ilman, että vilahtaa selän taakse.
8-10 oli helppo, mutta pituus tuotti ongelmia. Kiista tuli tolppien välistä, kun juoksin kahdentoista taakse viistosti. Tapsa käski antaa paljon tilaa esteillä 9 ja 10, sitten juosta A:n suuntaisesti 12 taakse, jotta meidän yhteinen juoksulinjamme on suora. Näin onnistui heti.
Ensimmäinen otos keinulle onnistui, vaikka pelkäsin että vilahtaa putkeen. Kyllä se sinnekin yhdellä toistolla meni, mutta silloin minä en malttanut odottaa. Tämä kohta 12-13 tehtiin koira vasemmalla puolella ja sitten myös valssilla.
Keinulta lähetin ensin yläkautta takaakiertoon ja Kiista tuli monta kertaa riman alta. Käännös oli niin jyrkkä ja Kiista kulki lujaa ja matalana. Sitten lähetin takaakierrolle alakautta, käännyin itse valmiiksi kohti estettä 15 ja odotin, että Kiista hyppää ja lähdin sitten vasta liikkeelle.
Ongelmallinen kohta oli meille myös 15-16, koska Kiista oli mennyt monta kertaa 9-10 kohdan. Minun olisi pitänyt jäädä taas paikoilleni ja antaa Kiistan käydä hyppäämässä 15 ja olla sitten jo menossa A:lle. (tämä saatiin kotiläksyksi).
16-19 olikin taas ihan helppo.
Treeneissä Kiista teki taas nopeat kontaktit ja malttoi odottaa lähtölupaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti