perjantai 3. elokuuta 2012

Rauman kisat

Heinäkuun viimeinen viikonloppu kisattiin Raumalla kaksi päivää, yhteensä 4 starttia. Tuloksilla ei juhlita, 3 hyllyä ja yks vitonen.
Lauantain agilityrata oli ihan loistava, veto suoran putken "väärään" päähän jäi vajaaksi ja sieltä se kelpi kaarsikin siihen "oikeaan", eli hylyn arvoiseen päätyyn :( Tämä rata jäi totisesti vaivaamaan ... byääää !!
Muilla radoilla oli hyvää menoa ja pieniä epäonnistumisia. Vitosen rata oli vkl huonoin.
Ei muuta kuin uutta ilmoa laitettu menemään :) Eihän meillä vuoden tauon jälkeen ole, kuin muutamat kisat vasta takana.

Lomakin loppui :o/ eikä yhtään vapaata ennen joulua.

---------------

Kesätauon jälkeen ekat viikkotreenit. Ryhmät on yhdistetty ja meitä on klo 20.00 alkavassa ryhmässä 13 :( Kesätaukoa vietti aika moni vielä, joten meitä oli normaaliryhmän verran paikalla.
Rata oli hauska ! Esteellä 2 niistosokkari, 6 jälkeen pers'jättö ja 7 backlap. Esteellä 18 niistosokkari. Siinä ne kuviot. Kiista teki tiukoilla käännöksillä nollaa esteelle 21 saakka, sieltä ampaisi 10 putkeen. Sopiva jarrutus ja tiukka käskytys, siitäkin selvittiin. 


Perjantaina alkoi Lauran pitämät viikkotreenit, joissa Maus on mukana. Kiista paikkasi Mausia tällä kertaa. Maus teloi takajalkaansa keskiviikkona metsässä ja saa olla kevyellä liikunnalla hetken. Kevensi vasenta takajalkaansa sen illan, seuraavana käveli lähes normaalisti.

Lauralla mahtihauska rata :) Tekemistä siinä riitti ja eniten hinkattiin kohtaa 5-8abc. Parhaiten lopulta toimi pers'jättö ennen seiskaa, kunnolla kääntävä puolivalssi ennen 8a (hirmu pitkä väli), pakkovalssilla 8b ja saksalainen 8c. Esteen 12 leijeröin 2:n takaa. Kepeille haki hyvin. Hirveän kuuma ja hyvä fiilis :D molemmilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti