keskiviikko 22. elokuuta 2012

Lohja + treeniä

Keskiviikkona Kiista kävi Tanja Kotilla, eikä sieltä taaskaan löytynyt mitään ihmeellistä. Yllättävän hyvin Kisu pysyy kuosissa, vaikka on tollanen rakettipaketti.


Lauran treeneissä perjantaina oli myös Kiista. Tehtiin lyhyt viimeistelytreeni lauantain kisoihin.
3 ja 4 esteillä molemmilla vastakäännöksillä pienet tiet. Suoraan putkeen pieni jarrutus ja Kisu olikin niin kuuliaisena, että tuli takaisin. 13 sylivekillä. 18 sujui parhaiten pyörittämällä putken puolelta siiveke ja siitä putkeen.
Maus teki saman radan hienosti, vain kepit jätin välistä pois. Muurin palikat tiputti, ellen katsonut itse muuria lähetyksessä. Sitä kohtaa piti muutenkin hioa.
-------------------------------

Lohjalla kisasin agilityradan ja hyppärin Kiistan kanssa. Aksarata lipsahti hyllyksi ihan hassussa kohtaa. Hyppärin hyllytin tahallani. Puomi oli nurkassa tyhjyyteen ja Kisu pysähtyi liian ylös (tassut kyllä pinnalla) kun ohjaaja ei jatkoa ajatellen voinut viedä koiraa loppuun saakka. Palautin Kiistan kontaktille ja seisotin sitä rauhassa siellä, jotta pääsin oikeaan paikkaan. Mahtavaa menoa sillä radalla muuten :) Ihan kauheita ansapaikkoja, joista Kiista tuli ohjausta seuraten kauniisti ohi.
Kai se joskus taas onnistuu, nolla meinaan :) Tuntuma alkaa olla jo melko hyvä.

-------------------------------
Sunnuntaina treenasin Unton ja Mausin kanssa. Molemmat olivat huisin taitavia :o)

Tiistaina Tiina teki meille PM-2012 finaaliradan. Mentiin Kiistan kanssa se ekalla nollana ! Toinenkin veto vikalle esteelle nollana, Otin viimeisen hypyn kohtihyppynä ja rima tuli alas. Radalla oli kolme hyppyä 65cm ja hyvin pysyi rimat.

Torstaina alkaa Kaisan tottikset kelpeille. Lauantaina ATT:llä on Elina Jänesniemen koulutukset, niihin menen Kiistan kanssa. Sunnuntaina seuramestaruuksiin pääsee Maus ja Kiista.
Perjantaina taidan mennä Mausin kanssa epiksiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti