maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kennelleirin agility

Lauantaina oli vain yksi ryhmä, muut paimensivat. Tapsa oli tehnyt ihan kivan radan ja päästiin Kiistan kanssa heti alkuun koko pätkä nollana läpi :)  Pientä hiontaa muutamiin kohtiin kokeiltiin.
Mausille rata oli vaikea, kun takaaleikkauksia ei olla tehty vielä ollenkaan. Jäätin sitte treenaamaan niitä erilaisista kulmista putki houkuttimena ja hyvin lähti sujumaan. Tästä on hyvä jatkaa niiden kanssa.

Sunnuntaina Tapsa veti ekan treenin nuorisolle. Radalla taas takaaleikkauskohtia, joita helpotettiin Mausille. Hyvin M ohjautuu, kun muistaa olla pyllistelemättä :)
Toisen radan nuorille veti Tiina ja se oli mukava tsemppirata. Takaaleikkauksia siinäkin, mutta aina ennen putkea ja Maus suoriutui kahdesta ilman ongelmia, kolmas oli vaikeampi ja sitä työstettiin hetki.
Maus oli kyllä kaikkensa antanut. ♥

Sunnuntain ekan treenin konkareille piti Kati Kuuttila. Kohtuu pitkä rata muutamilla ihan haasteellisilla kohdilla. Tämäkin nollana läpi heti :) Alkuun koitettiin vielä toista vaihtoehtoa, sekin ihan ok, mutta hitaampi.
Toinen treeni mentiin Outi Kosken radalla, tai oikeastaan siinä oli kaksi lyhyempää tehtävää.

Olin kyllä tyytyväinen molempien koirieni menoon :)  Lauantain auton nokka kohti Rymättylää ja Hyppäyksen luhti nro 9 majapaikkana. Iltaa istuttiin ensin grillimajalla syöden ja pikkasen juoden :P Siitä siirryttiin saunalle rantaan. Osa saunoi ja ui meressä hrrrrr.
Voiko nauruun kuolla (?) no melkein voi :DDD oli meillä ainakin hirrrweän hauskaa. Kiitosta seurasta ja nähdään seuraavissa Kelmi-Nallikallio riennoissa. Suur kiitos Kaisalle, Erjalle ja Tapsalle taas. Ollaan me aika huippuyhteisö ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti