tiistai 5. kesäkuuta 2012

Auran Nuuskujen epikset

Viikkotreenit vaihtuivat epiksiin meidän osalta. Mausin ensimmäinen kisatreeni :) ilmoitin sen medimölleihin, maksirimat oli 55cm ja me ollaan menty vasta 50cm.
Kakkosesteen lähellä, kentän laidalla oli kaksi tyttöä kuvaamassa lähes mahallaan. Maus näki lähdöstä heidät ja tiesin, ettei ole mitään mahiksia saada sitä tyttöjen ohi. Näin kävi, tyyppi meni ekan esteen jälkeen miljoonaa moikkaamaan. Kieltämättä tytöt näyttivät suorastaan kutsuvan koiraa. Loppurata menikin virheittä ja lujaa :) Puomi tehtiin kaksi kertaa ja kontaktit ihan superit. Niistä palkat molemmista. A-este oli kerran ja pinnan liukkaus yllätti lapsen. Se liukui liian pitkälle, mutta korjasi heti itse paikkansa. Tästä sosiaaliset kehut.
Hieno tyttö ja asenne kohdallaan myös vieraassa paikassa ♥ Vauhtia...juu sitä oli :)

Kiistan ilmoitin ensin avoimiin, mutta siirsin ykkösiin. Ilta olis venynyt liian pitkäksi. Treenin tarkoitus oli testata Kisun kisafiilistä. Fiilareissa ja asenteessa ei taaskaan mitään vikaa :) Puomi oli hyvä ja pysyi kontaktilla. A vähän hidas, mutta pysähtyi ja pysyi. Ilme iloinen. Kepit hyvät. A:lla seisotin je kehuin, taisi seuraava este tulla vapautuksen jälkeen yllättäen, siitä rima alas ja hyppykin oli hassu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti