keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Viikkotreenit

Tiinan rata näytti tällaiselta. Eniten hiottiin 6-12 ja 17-20. Esteelle 9 lähetys kauempaa, persjätöllä kympiltä ja persjätöllä 11 A:lle. Kepeillä 16 kiersin valssilla edestä, esteeltä 17 käänsin aina vähän liikaa ja sain koiran A:lle. Puolivalssilla paras.
Kiista oli ihan liekeissä ja heitti isompaa vaihdetta, kun mamma saatiin vauhtiin. Pujottelut ihan superit ja kontaktit joka kerta täysillä alas.

------------------------------
2.3. olin Kaisan kanssa Koirakoululla tottistelemassa. Tehtiin IPORin uusia sääntöjä. Lähinnä luoksetuloa, jossa tehdään pysähdys (maahan), siitä ilman käsimerkkejä seisomaan ja luoksekutsu. Seisominen tapahtuu todella kaukana ohjaajasta. Kiista teki yhden todella hienon ja siihen lopetin. Maus otti Kaisan valvovan silmän alla seuruuta ja namikäden häivytystä.
Kaisan lähdettyä, otin vielä Kiistan kanssa AVO:n hyppyä ja merkille lähetyksiä. Hyppy hyvä ja merkille meni joka kerta kaatamatta kartiota :)
Maus teki ALO:n hyppyä. Ensin markkerille menoja ja siitä hyviä toistoja esteen yli seisomaan. Pysyy nätisti paikoillaan, vaikka liikun edestakaisin ja käyn sen vierellä.
Loppuun noutoja. Ensin Kiista teki palautuksia hyvällä vauhdilla. Maus rääkyi seinässä. Otin sen vielä sivulle ja heitin kapulan. Toi vauhdilla ja palkkasin taakse ennen luovutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti