lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kyllä me ollaan treenattu...

Ihan mahdotonta kirjoittaa jälkikäteen treeneistä. Vk 11 olin itse flunssa-kuumeessa, eikä treenailtu mitään. Lauantaina sentään jaksoin lähteä kelpilenksalle Ruskolle.

Sunnuntaina lähdettiin Tiinan, Unton ja Ulpun kanssa Hyvinkäälle Onnenkoiraan. Pienen tuuppailun jälkeen Kiista ja Ulpu tajusivat, että altaassa todellakin voi uida kuten kesällä meressä. Maus ja Unto seurasivat vanhempia ja kohta nekin jo menivät altaaseen vauhdilla. Nuoriso piti liivit päällä koko ajan.
Kiistaa ei meinannut saada lähtemään pois, se vaan juoksi uudelleen altaaseen ja kesäsi kaikki vesilelut mun jalkoihin :o) Seuraaville uimareille haukuttiin, kuin aksakentän laidalla.

Maanantaina menin Kiistan kanssa Tuulian koulutukseen, sain peruutuspaikan. Hyvää menoa taas, eikä mitään suurempia korjaamisia edes. Vauhtia, kuin pienessä kylässä. Uintireissun jälkeen Kiista oli monta päivää ihan hassu ♥

Tiistaina ei ollut ohjattuja treenejä, mutta käväisin hallilla ja tein pienen kuvion Mausin kanssa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita :) Halua ei tyypiltä ainakaan puutu. Kontaktit teki ihan älytöntä vauhtia. Pyysin treenikavereita katsomaan puomin ylösmenoa ja otti hyvin pinnan kovastakin vauhdista.

23.3. perjantaina oli tavoiteryhmien kk treeni Nooran johdolla. Nollaa metsästettiin ja työstettiin rataa 5 esteen pätkissä. Vaikea kolmen putken ja puomin ryppään Kiista teki oikein (puomille), lähetys oli kaukaa. Kepit hyvät. Yksi pätkä ei onnistunut ja se jäi näin ollen tekemättä.
Omaa tekniikkaa ohjaajana yllättäen saa treenata vielä paljon. Kiista kyllä osaa, kun ohjaa oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti