lauantai 10. maaliskuuta 2012

Jaakon treeni ja tottista

Pääsin pienellä varoitusajalla jakamaan Jaakon yksärin Nannan ja Puman kanssa.
Ratapiirros näytti aika hurjalta, Maus ei ole vielä kovin vaikeita juttuja tehnyt. Päätettiin yrittää kepeille asti. Kepit ja keinu on ihan vaiheessa.
Alun hassu putkihässäkkä sujuikin yllättävän hyvin. Toki sitäkin hienosäädettiin. Vaikeuksia tuotti 5-6 joka leijeröitiin puomin takaa. Maus kääntyi jostain käsittämättömästä syystä putken suulta vasempaan. Laskelmoi varmaan, ettei mamma voi juosta puomista läpi ja rata jatkuu pituudelle. Jaakko palkkasi esteen 6 taakse. Ennen ja jälkeen 7 tehtiin persjättö ja 9:llä backlap (jota ei oltu koskaan tehty). 11 pakkovalssilla.
Maus oli erityisen kiihkeä ja ryhtyi "jahtaamaan" minua, eikä keskittynyt ohjaukseen kunnolla. Kyllä se esteille osui. Ehkä tuollaiselle säästeliäästi treenatulle pennulle sopii paremmin ohjauskuvioiden harjoittelut ja lyhyemmät ratakuviot.


------------------------------

Mausin tokotreenit jäi aksan vuoksi väliin ja Kiistan kanssa ei keritty omiin tottistreeneihin. Kisu paikkasi Mausin treenejä melko mallikkaasti.

Takapalkkaus seuruussa tuotti sille kauheat ahdistukset taas. Ihmisryhmässä seuruu hienoa ja uuden IPOR-kaavion mukaan tehty kahden koiran ohitus liikkeessä oli myös mallikasta.

Tehtiin loppuun taas IPOR-luoksetulo. Aloitin sen eteenmenolla ja maahan käskyn jälkeen kutsu, maahan-seiso-tänne. Mahti suoritus, kun lopulta tajusi, ettei namikuppi olekaan siellä, missä pennuilla oli :D

1 kommentti:

  1. No jopas olette aikamoista rataa menneet :O

    Takunkin kanssa tuossa olisi jo vääntämistä, Noahlla ei olis tolla radalla mitään asiaa... HUI!

    VastaaPoista