perjantai 13. tammikuuta 2012

Viikkokatsaus

9.1. Kaisan luona. Tehtiin lenkki pellolla ja kyllä oli koirilla hauskaa :D
Esineruutua lenkin jälkeen. Kiista työsti hirmuisella innolla ja toi kaikki esineet. Alkuinto vei vähän liian lujaa mustaa salamaa, taisi siinä tulla juostua jonkun esineen yli ennen kuin löysi. Kovamuovinen ällötyskin tuli käteen hienosti.

Maus harjoitteli nostamaan erilaisia esineitä. Ensin oli vaikea ymmärtää mitä pitäisi tehdä. Lopulta kantoi pienen matkaa esinettä ja siihen lopetettiin Mauskiksen ensimmäiset treenit :)
----------------------------
10.1. alkoi viikkotreenit ja tehtiin samaa rataa, kuin kelpipäivänä. Välit vähän pienempiä. Suru Rosan huonosta kunnosta latisti keskittymistäni. Oli siellä hyviäkin kohtia, en edes muista enää.
----------------------------
11.1. Rosa täytti 16-vuotta ja lähdimme sen kanssa viimeiselle retkelle kohti hyvää paikkaa, jossa ei kivut paina. Lepää rauhassa rakas kumppani ♥
----------------------------
12.1. ATT:llä oli luento koiran ruokinnasta by Olli Wuorimaa. Ehdin tekemään lyhyet ja napakat aksatreenit molempien kanssa ennen sitä. Niin taitavia molemmat :o)

----------------------------
13.1. Alkoi Nooran ja Tuulian pitämä tavoiteryhmäkurssi. Kerran kuukaudessa. Tämän ensimmäisen piti Tuulia. Ensin ohjaajat juoksivat ilman koiria ympäri kenttää laskien 150 alaspäin. Jokatoisella kymmenyksellä hypättiin ilmaan ja jokatoisella kosketettiin maata. Eikä ollutkaan ihan helppoa :D meinaan se laskeminen.


Varsinaiset treenit tehtiin testin omaisesti pienissä pätkissä. Saatiin mielikuva jokaiset osaamisista ja siitä, mitkä osiot kaipaavat lisää treeniä.


PUTKI-PUOMI-HYPPY-PUTKI Ekassa sessiossa lähetettiin koira putken kautta puomille, jonka päässä koira vietiin sivussa olevalle hypylle ylijuoksulla. sieltä takaisin puomille, ohjaaja pysähtyy ennen alasmenoa ja koira jatkaa alas itsenäisesti. Ylijuoksu meni vauhdikkaasti. Mun pysähtyminen jarruttaa Kiistaa, mutta meni alas asti kehumalla.


Toinen variaatio. Putken kautta puomille, persjättö-hyppy-putki-puomi, jolla sivuttaisirtoaminen. Persjättö meni hyvin. Sivuttaisirtoamisessa hidasteli vähän.


HYPPY-KEINU Ensin keinun jälkeen persjättö, se hyvin. Sitten sivuttaisirtoaminen, siinä hitaampi.


HYPPY-PITUUS Ihmisnuoli ensin. Mun ongelmaeste on pituus, en uskalla tehdä siinä mitään kummallista. Kiista ei kääntynyt kunnolla sivuun ihmisnuolella. Takaaleikkaus hyvä. Valssi hyvä. Lähetys hypyltä pituudelle ei ensin onnistunut ja sitten kun onnistui, teki Kisu sen jälkeen pari ylimääräistäkin hyppyä pituuden takana. :)


KEPPITREENI (kuvassa) 2 keppien päässä edestämeno (tämä hyvä). Esteeltä 3 lähetys avokulmaan kaukaa. (ensin tokaan väliin, toistolla oikein). Keppien 4 päässä valssilla putkeen. (Valssi myöhässä). Kepeille 6 veto kädellä (tämä hyvä).


Toinen harjoitustesti kepeillä. Lähetys esteeltä A kepeille. Ohjaaja jäi siivekkeen kohdalle. (tämä hyvä).


Kolmannella tehtiin takaaleikkaus esteen 3 kautta kepeille ja ohjaaja kiersi toiselle puolelle. (Kisu vilkaisi ja hidasti kakkosvälissä, kun mä lähdin kiertämään keppejä, mutta jatkoi kehuilla lujaa loppuun asti)


A-ESTE ja OKSERIT (kuvassa) Ohjaaja jäi esteen 3 taakse ja koira teki A:n itsenäisesti. Loppuun persjättö A:lla. (kontaktit todella nopeat ja täpäkkä pysähdys ekalla. Okserin 5 Kiista keilasi. Ei tainnut huomata mikä este se oli. Persjättö ja kontaktit nopeat. Otin okserit uudelleen ja nyt hyvin, myös A.


Kiistan vire oli mahtavan mainio ♥ Kepit ja kontaktit nopeat ja hyvät, paitsi puomilla aluksi kaksi vähän hitaampaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti