lauantai 7. tammikuuta 2012

Kelpiepäivä ja tokoa

---
1.1. oltiin Eevan, Ytyn, Roopen ja Nootin kanssa ATT:n hallilla.
Tehtiin ensin aksaa vähän. Kiistalla asenne kohdillaan. Piti näyttää, miten se hidastelee kontakteilla. Ei vaan hidastellutkaan, puomi oli vähän hitaampi.

Tokossa tein ensin merkkiä ja sitten EVL ruutua. Ruutuun meni hienosti. Ekalla lähetyksellä en katsonut ensin ruudun suuntaan, Eevan neuvosta siirsin katseen ja sitten vasta lähetys. Ei tarvitse luikerrella ja etsiä.
Merkki ei tahdo onnistua. Kiista pitää sitä markkerina ja talloo merkin nurin. Pikkumarkkeria ei noteerannut. Maanantaina olin uudelleen hallilla Terhin ja Nomin kanssa, silloin teki hyvän merkin pikkumarkkerin avulla. Ilman markkeria menee kartion päälle. Eeva neuvoi tekemään tasapainoa markkerin kanssa (kuin paimennuksessa). Hyvä idea, jonka toteutan ensin kiven avulla. Ei pääse kaatamaan ainakaan :)
Jääviä tein hurlumhei juoksemalla sinne-tänne. Tais mennä kaikki oikein
Noudon tein kerran puisella ja palautti hyvällä laukalla.
------------------------

6.1. Loppiaisena oli Salon koirahallilla Kelmi-Nallikallion agilitypäivä
Radat taisi olla Tiina Jaakkolan käsialaa. Koulutukset meille piti Tapio Mäntysalo.
Ensin tehtiin Haaste/tekniikkarata. Eka kierros teemalla nolla, tai ulos. Kiista teki nollan ainoana, mutta eteni hitaan varovaisesti. Pohja on outoa kumia, joka jarruttaa omankin kengän alla. Seuraavalla kierroksella saatiin Kisun asennetta kohdilleen ja vauhti oli paljon parempaa. Ekalla kierroksella tein seinän kautta poispäinkäännöksen esteelle 6. Se oli hitaampi, kuin leijeröinti esteen 15 takaa. Ekalla kierroksella tein kepit seinän puolelta ja poispäinkäännös esteelle 13. Toisella kierroksella tein kepit leijeröiden puomin takaa ja pienen treenin jälkeen Kisu teki ne hyvin.

Toinen rata oli irtoamishaaste, jossa tummennettu alue oli ohjaajalle sallittu liikkumisalue. Rataan tutustumisessa ajattelin juosta pidemmälle. Tapsan kannustuksesta lähettelin lopulta Kiistaa kauempaa. Ohjaan kuulemma enimmäkseen vedättämällä ja parempi vauhti tulikin Kiistaan lähettelemällä. Kisoissa moinen homma saattaisi olla vaarallista :)

Penturyhmä oli aikuisten jälkeen ja Maus teki housut jalassa juoksun takia. Huono idea, että pennut lojuivat autossa niin kauan. Maus oli ihan väsynyt, eikä jaksanut tehdä, kuin ihan vähän. Koulutusta ei pennuille oikeastaan ollutkaan, kaikki tekivät itsenäisesti pieniä pätkiä radalla.
Putken pimeään päähän meno oli vaikeaa, mutta ei sitä ole harjoiteltukaan. Ohjautuvuus ja käännökset hienoja, niitä ON harjoiteltu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti