perjantai 27. tammikuuta 2012

Fyssaria ja aksaa

Maanantaina Maus pääsi Tanjan käsittelyyn ensimmäistä kertaa. Pikkasen oli aluksi haasteellista saada tyyppi tajuamaan mikä on homman nimi. Hyvin rentoutui ja häntä paukutti lattiaan melkein koko ajan. Jumeja ei ollut, pientä kireyttä kainalossa ja toisella puolella selkää. Jalan pikkuluut vähän tiukassa. Kaikki aukes helpolla.
-----------------------------

Tiistaina viikkotreeneissä mentiin tällaista rataa. Kakkoselle ei oikein toiminut jaakotus, kun kolmonen oli liian kaukana. Pyöritys liikkeestä sopi meille parhaiten. Kepeille Kiista haki oikein. Kepeiltä Kiista lukitsi esteen 14, siinä piti kääntää todella tiukasti, jotta sain kääntymään oikealle esteelle. Renkaan takana kulmassa oli hämäysputki, mutta sinne Kisu ei edes katsonut.
Esteillä 13-14 tehtiin muutamia eri variaatioita. Parhaiten sopi backlap 14 ja sama ohjaus esteellä 16 toimi parhaiten ja oli nopein vaihtoehto.

------------------------------
Keskiviikkona päästiin taas tuuraamaan saikulla olevaa bortsua Elinan treeniin. Tällä kertaa tehtiin takaaleikkauksia. Hyvä hyvä, koska niitä ei oltu paljon vielä tehtykään. Erinomaiset neuvot oikeanlaiseen takaaleikkaukseen saatiin ja Maus oli taas taitava ♥
Käytin tilaisuutta hyväkseni ja tein monta toistoa pentupuomilla. Ensin hihnassa, mutta siitä ei tahdo tulla kunnon suorituksia. Maus on niin nopea. Tehtiin sitte ilman hihnaa. Hyvin jarruttaa alasmenolla, mutta kykenee pysähtymään vasta kontaktipinnan jälkeen maahan. Jäin kerran kauas taakse ja silti Maus jatkoi puomin vauhdilla alas asti.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti