sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Rakennusetsintää 6.2.

Kaisan uudella ranchilla on kolme ulkorakennusta, missä pystyi järkkäämään hyvän rakennusetsintä treenin. Osallistujia Kiistan lisäksi Nomi doobermanni, bortsut Kerttu ja Sohvi, Kaisan koirista Alli, Liina ja Ninja.

Kiista työsti valtavalla innolla, eihän se ole päässyt kahteen viikkoon agilityyn edes.
Laitoin sen navettarakennukseen useaan kertaan, ovia sinne on neljä, joista unohdin yhden :) Koira etsii ja näyttää, ettei täällä ketään ole. Yritti lähteä pihalta jo muihin rakennuksiinkin. Huusin vaan takaisin ja lopulta tajusin sen viimeisen oven. Kiista sisään ja heti löysi Kaisan toisesta kerroksesta. Tikkaat jyrkät ja avitin vähän ylösmenossa, alas tuli itse taitavasti.
Seuraavaksi vanhaan hirsitaloon ja sielläkin maalimies oli toisessa kerroksessa. Kiista kuitenkin työsti ensin alakerran, siellä oli paljon meidän hajuja. Käveltiin rakennukset alkuun kaikki läpi. Toiseen kerrokseen oli melko jyrkät portaat, joissa heti alussa pieni tasanne. Siitä ampaisi Kisu suoraan pihalle ikkuna-aukosta. Huh, onneks ei oltu korkealla. Uusi lähetys ja nyt koira kääntyi portaisiin ja löysi mm.
Viimeiseksi suuliin. Siellä pyöri hajut kohti kattoa ja mm oli keskellä rakennusta, seinien jakamassa välikössä. Ei saa hajua kohdennettua ja haukkui jo vähän joka suuntaan nenä ylhäällä. Avitin hiukan ja johan löytyi. Kaisa sanoi, että olisin voinu antaa vaan työstää pidempään itsenäisesti.

Mahtava keli, aurinko paistoi ja hanget kimalteli. Tein Kisun kanssa ennen treenejä pienen lenkin Paattisten hangilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti