tiistai 22. helmikuuta 2011

Pakkasta ja odottelua

Melkoisen hiljaista eloa ollaan vietetty, lähinnä pakkasen vuoksi ja tietysti piti odottaa juoksutuoksujen loppumista.
Kotona ollaan tehty kalsaritokoa. Tunnaria pimeässä ja kiintolaudalla. Kiistan mielestä se vasemmassa reunassa oleva olis yleensä paras tuoda mammalle. Tästä olen huomauttanut ystävällisesti. Oma löytyy nykyään jo helpommin, mutta edelleen vähän malttamattomuutta ilmassa.
Kaukojen tekniikkaa olen tehnyt läheltä ja kauempaa niin, että varpaat on lankun takana. Istu-seiso tekniikassa takaset siirtyy melko hyvin jo taakse ja etuset pysyy paikoillaan. Maahan-seiso myös menee useinmiten tassut liikkumatta, hissinä. Pidennän matkaa lankun avulla.

Paattisilla ollaan käyty lenkkeilemässä isolla koiraporukalla. Kisu irrottelee parhaiten suuremmassa laumassa. Normaalisti löydän sen jalkojeni takaa.

Sitten ta-daa ! Tiistaina 22.2. viimein hallilla agilityä :D Medihypyillä tehtiin tiukkoja käännöksiä, välistävetoja ja takaakiertoja. Putken suun laitoin todella lähelle juoksulinjaa, hyvin kuunteli ja kääntyi.
Kontakteja tein trainerilla. Todella nopeita pysähdyksiä, joista vapautus putkeen, tai palkka lensi eteen. Iloinen koira, paitsi Pate-collielle. Toinen niin rakastaa mustia naisia. Pate vaan kiihottui enemmän, kun Kisu käski sen painua mäkeen. Tää ei nyt enää jaa kellekään, onko selvä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti