sunnuntai 27. helmikuuta 2011

27.2. rakennusetsintää

Paattisilla treenattiin rakennusetsintää. Vielä ei kunnon hakutreenejä saa metsässä pidettyä, kun lunta on niin paljon.
Kiistan kanssa ei olla treenailtu mitenkään hirveästi. Pitää saada varmistus tiineydestä ensin, ettei työstetä aksaa ainakaan liian rajusti. Pari treeniä medirimoilla ollaan otettu.

Intoa oli tänään siihen malliin, ettei meinannut koirasta lähteä edes kunnon haukkua. Loikki vaan kahden metrin loikkia suoraan ilmaan äänen avauksessa.
Kaksi maalimiestä, joista toinen siirtyvä, menivät piiloon ja mä en tiennyt mihin rakennuksiin menivät. Lähetin Kisun ekaan rakennukseen, työsti sen hyvin ja totesi tyhjäksi. Kiersi vielä ulkokautta koko rakennuksen.
Seuraava rakennus ja sinne lähti taas kovalla innolla. Työsti alakerran ja heitti muutamia haukahduksia komerossa, portaiden alla. Siellä ei ollut ketään. Lähetin tikkaita pitkin ylös ja työsti vinttitasanteen hurjalla vauhdilla. Pysäytin takaisin tulon, kun pelästyin, että juoksee suoraan reunalta alas. Tasanteella ei ollut ketään.
Jatkettiin ulkokautta rakennuksen toiseen päätyyn. Sieltä löysi Kaisan melko pian.
Olin jo menossa ulos rakennuksesta, kun Kisu stoppasi oven luona ja haistoi mm komeron pienestä reiästä. Haisteli ja haukahteli, avasin oven ja tämän jälkeen haukkui kunnolla.
Kolmas rakennus oli Kiistalle helppo ja löysi Kaisan nopeasti kaappien välistä. Haukkui tällä viimeisellä kovaa ja korkealta.

Kaisan koirien kanssa saikin riehua pariin otteeseen, kun odoteltiin pennusta kiinnostuneita katsomaan. Heille esitettiin vähän tokoa.

1 kommentti:

  1. Kiitos iltapäivästä, oli hieno päästä näkemään Kiistaa livenä!

    VastaaPoista