sunnuntai 29. elokuuta 2010

29.8. kettistä ja aksaa

Aamupäivällä lähdin Kiistan kanssa Haunisiin. Teemana kaukolähetykset pöydille. Vietiin ensin yhdessä namit jokaiselle pöydälle ja lähetyskin tapahtui merkin kautta, jonne Kiista ampaisi suurella innolla ja jäi matalana odottamaan seuraavaa käskyä. Lähetin eri suuntaan, mihin Kiista katsoi ja hyvin lähti. Ensimmäinen pöytä hienosti, sieltä lähetys vasempaan. Sinne jouduin vähän auttamaan ottamalla askelia kohti pöytää. Kauimmaiselle pöydälle sain ottaa vähän enemmän askeleita, mutta irtosi kuitenkin sinnekin.
Kenties meidän merkki-ruutu treenit on ollu hyödyks tässäkin. Pöydät on tosin niin kaukana, että turhaa pyörimistä tapahtuu välillä, kun koira ei osaa katsoa ja etsiä pöytien paikkaa. Helpolla tulee itsekin katsottua koiraan, eikä sinne lähetettävälle pöydälle. Tyytyväinen olen tämän kertaiseen treeniimme. Tein loppuun vielä lähetyksiä kauimmaiselle pöydälle niin, että laitoin Kiistan valmiiksi toiselle lähemmistä pöydistä odottamaan ja vein namin. Palasin lähetyspaikkaan ja näin lähti epäröimättä.

Kettisesteet otettiin ihan kisanomaisesti. Putken loppupäässä kääntyi ekalla kerralla katsomaan (sieltä sisältä) ja otin uudelleen. Kettisesteet on kyllä hyvällä hantilla. Tikkaatkin sujuu jo riittävällä varovaisuudella.

Päivän treenin aloitin seuruulla. Reppupalkka toimi nyt hyvin. Päätin aina ennen liikkeelle lähtöä askelmäärän. Lopuksi vielä hirveät bileet muutamien askeleiden huippuseuruusta.
----------------------------------------------------

Illalla piti viedä Kari Kaarinaan ja eihän sitä "turhaan" minnekään ajella. Otin Kiistan mukaan ja mentiin kentälle aksaamaan. Wingo tuli samaan aikaan, tehtiin alku- ja loppuverkka yhdessä. On Wingo kyllä niin mahtava mies :o)

Laitoin putken A:n ylösmenon viereen ja tehtiin radalla erotteluita kumpaan mennään. Näissä ei tällä kertaa yhtään hutia. Välistävetoja, takaaleikkauksia ja kontakteilla etupalkka. Välistävedot onnistui, jos ja kun ehdin itse oikeaan paikkaan. Pelastuksia sain kyllä tehtyä vähän kauempaakin :) Takaaleikaukset on ihan jees nykyään, vaikka laitoin yhden ansaesteenkin juuri leikkauskohtaan.
Kontaktit oli melko OK. Vauhtia kohtalaisesti, tai jopa melkoisesti. Pysähtyi joka kerta ja tuijotti maanisesti namikuppia. Kävin muutaman kerran silti palkkaamassa kontaktille. Tein häriöjuoksuja itse ja vapautuksen jälkeen jatkettiin välillä suoritusta eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti