lauantai 31. heinäkuuta 2010

Luonnetesti 31.7.

Helsingin Oulunkylässä, testaava tuomari Tarja Matsuoi (ja Bengt Söderholm)

TOIMINTAKYKY +1 kohtuullinen
TERÄVYYS +3 kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
PUOLUSTUSHALU +1 pieni
TAISTELUHALU +2 kohtuullinen
HERMORAKENNE +1 hieman rauhaton
TEMPPERAMENTTI +3 vilkas
KOVUUS +1 hieman pehmeä
LUOKSEPÄÄSTÄVYYS +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
LAUKAUSPELOTTOMUUS +++ laukausvarma

Yhteensä 172 pistettä

-Alussa tuomari leikki Kiistan kanssa paksulla oksankarahkalla, missä monien koirien hampaanjälkiä paljon. Kiista kävi halkoon kiinni kovaa koko suullaan ja tempoi oikein kunnolla. Tuomari sai peittää Kiistan silmät ja läiskiä sitä kylkiin, toinen vaan roikkui kiinni.
-Kelkkamörköä Kiista haukkui ja sen tullessa lähelle tempoi kunnolla hihnasta. Pienen odottelun jälkeen tuli kuitenkin haistelemaan mörköä, eikä pelännyt sitä enää ohituksessakaan yhtään.
-Sermin takaa hyökkäävä ihminen haukuttiin, mutta tätä Kiista ei paennut, vaan jäi nenä mun polven kohdalle. Tuli heti hyökkääjän luokse, kun ihminen muuttui ystävälliseksi. Lähti ihmisen mukaan, kun mä poistuin ja tuli täysillä luokse kutsusta.
-Kujassa pöllähtävää haamuvaatetta ei pelästynyt yhtään. Rämisevää tynnyriä pakeni remmin mitan, mutta ohituksessa meni suoraan haistamaan tynnyriä.
-Pimeä huone oli minulle suurin yllätys. Kiista ei rynnännyt suoraan etsimään, vaan jäi ihmettelemään kolmen tuomarin seisoskelua pimeydessä. Meni varmaan kolme minuuttia, ennen kuin tuli mun luokseni sokkelon päähän.
-Seinään kiinnitettynä yksin, puolusti itseään haukkumalla ja lopulta murisi tuomarin ollessa lähellä. Muuttui kuitenkin ystävälliseksi, kun tuomarikin muuttui.
-Ysimillisellä ammuttiin kaksi kertaa n.10m päässä. Ensin liikuimme kohti ampujaa ja toinen laukaus ammuttiin, kun olimme paikoillamme. Katsoi vaan laukauksen suuntaan rentona.

Tuomarit kehuivat koiraa ja sanoivat sen olevan helppo koulutettava testin perusteella. Meidän yhteistyötä kehuivat myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti