maanantai 19. heinäkuuta 2010

Esineitä ja tottista 19.7.

Hakutreenit supistu kolmeen henkilöön ja päätettiin ottaa esineruutua. Metsänreuna mihin tallottiin alue, oli melko vaikeakulkuista.
Kiistalle vietiin kolme esinettä metsään. Autolla otin yhden vieraan esineen kanssa yhden noston ja luovutuksen. Koira oli kuitenkin niin intopiukeena metsän reunassa, ettei muistanut mitä piti tehdä. Se lähti ihan täysillä ja eteni liian syvälle. Huusin takaisin rauhoittelin lisää, nostettiin vielä kerran esine siitä aivan edestä. Käskytin etsimään hyvin hiljaa ja rauhallisesti, nyt oli malttia enemmän ja ensimmäinen esine löytyikin pian. Toi ja luovutti hyvin.
Lähetin toiselle ja sitä etsi vähän kauemmin, mutta löysi, toi ja luovutti hyvin.
Kolmas taisi olla liikaa, kun Kiista ei tahtonut edetä enää kunnolla ja etsiminenkin oli vähän sinne päin. Usean lähetyksen jälkeen lähdin Kiistan perään ja rohkaisin sitä. Lähti paremmin taas työstämään ja löysi esineen. Bileet jeeee, juoksin edellä tielle ja siellä Kiista luovutti esineen taas kauniisti.
Harmittaa, kun en jättänyt etsintää kahteen. Loppupalkka oli tällä kertaa uinti Haunisten altaalla ja voi sitä riemun päivää :D
___________________________________

TPH:n kentällä otin hyvää seuruuta pieniä pätkiä lyhyesti superpalkalla. Katse säilyi hyvin. Vetoleikkiä palkaksi.
Estehyppyä kolme toistoa, kun sivulle tulot tahtoi jäädä muutaman sentin vinoiksi. Viimeinen hyvä.
Noutoa otin seuraavaksi. Laitoin taakseni palkan. Normi liike, mutta ekalla kerralla vapautus palkalle heti, kun kapula oli suussa. Kiista juoksi palkalla saakka kapulan kanssa.
Toinen myös takapalkalla, mutta nyt ihan normiluovutukseen ja siitä vapautus palkalle. Toi kapulan hyvässä laukassa. jeeee !
Sitten tehtiin pöytiä ja nyt kaikki kolme työn alla. Ilman merkkikartiota kylläkin. Lähetin suoraan sivulta. Ensimmäisellä hyvin kahdelle, kauimmaiselle kääntyi kerran kysymään, mutta eteni kuitenkin hyvin pöydälle.
Toinen kerta, Kiista lukitsi "väärän" pöydän ja vaikka näytin kunnon käsimerkillä lähetyksen, meinasi ampaista väärään suuntaan. Korjaus topakasti ja nyt kuuneteli mihin MINÄ haluan koiran lähtevän. Otin eri suuntaan, kuin ensimmäisellä kerralla. Kauimmaiselle pöydälle eteni hienosti.
Kettisesteet tehtiin myös ja loistavasti menikin kaikki. Kiista muistaa jo itse pysähtyä tikkaiden lopussa ja osaa odottaa nostoa alas. Pituuden otin lelun heitolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti