perjantai 5. helmikuuta 2010

Tokoilua

Tässä tulee treenailtua tokoa toden teolla, kun Kiistalla on ollut juoksu. Nyt sen ollessa ohi, paheni mun flunssani ja eilen oli kuumetta. Kolme viikkoa dedä dukossa, ei kivaa. Kauhea into olis päästä agiliitään pitkästä aikaa.

Seuraaminen on tullut paljon intensiivisemmäksi ja katsekontakti pysyy melko hyvin läpi liikkeen. Kestoa ilman palkkaa en ole ottanut juurikaan.

Nouto alkaa olla kisavalmis. Suurin ongelma on tällä hetkellä saada Kiista pysymään paikoillaan, kun heitän kapulan. Luovutus asento on toisinaan vinossa sinne perusasennon puolelle. Otin noudon ulkona pidemmällä etäisyydellä.

Avoimen kaket kävin ottamassa ulkona pitkästä aikaa. Etäisyyttä 20m. (kisoissa se on 5m) Ensimmäinen istumaan nousu vaati toisen topakamman käskyn, mutta muuten toimi hyvin.

Luoksetulon pysäytys tehtiin myös ulkona. Ensimmäinen ihan super, täydessä laukassa kova jarrutus (liukui metrin, kun oli liukasta) ja iloinen ilme. :D Sitten otinkin läpijuoksuja useita. Tuntuu kuin joku olisi salaa opettanut tätä Kiistalle. No, nämä on hankalia liikkeitä, kun Kiista alkaa ennakoida niin helposti. Etäisyyttä 20m (kisoissa 25m)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti