perjantai 12. helmikuuta 2010

Menevälle tapahtuu 11.2.2010




Onnettomuuksia voi sattua ihan omalla pihallakin. Laskin koirat ulos, olin juuri trimmannut kasvattini Onnin. Onni ja Kiista revittelee aina yhdessä ja tällä kertaa huusin niitä sisälle jo 10min kuluttua. Kiistalla oikeassa takareidessä n.20cm pitkä palkeenkieli. Soitin eläinlääkäreitä läpi ja onneksi sain ajan heti Turun Eläinsairaalasta. Ei mennyt edes päivystykseen, kun ehdittiin ennen kuutta.

Kiistaa ommeltiin kevyessä narkoosissa melkein tunti ja ell sai haavasta tosi siistin. Dreeni siihen laitettiin, kun oli niin likainen haava ja pelkona on silti märkivä tulehdus. Toivottavasti siltä sentään vältytään. Onneksi lihasvaurioita ei ole. Nyt on sitten täydellinen lepo ilman minkään laista liikuntaa. Ulkona käydään ainoastaan hihnassa pissu-kakilla.

Eilen oli niin pimeää, ettei kannattanut etsiä sitä syyllistä tikkua (?) mikä oli uponnut syvälle Kiistan ihon alle. Tänään sitten syyllinen löytyi, takapihan portin salpa. Käsittämätöntä, se on ollut paikoillaan jo melkein 5-vuotta, eikä kukaan ole ottanut osumaa siitä. Salvassa oli tukko mustia karvoja, samoin siinä kohtaa maassa. Koko tukeva salpa oli vääntynyt. Laitan siihen nyt jonkun suojan ja Kari saa matkoilta tultuaan vaihtaa toisen salvan porttiin.

Kisa ja treenitauko jatkuu siis vielä. Tikit ovat ainakin 10-14vrk, eikä senkään jälkeen voi heti aksailla. Lihaskuntoa aloitetaan työstämään kunhan pystytään.

Potilas on niin kiltti ♥ eilen illalla putsasin dreenin ja pyysin Kiistaa maahan kyljelleen. Pysyi siinä täysin liikkumatta. Tänään aamulla otin sidetarpeet lattialle ja Kiista tuli viereeni heti kyljelleen :) Kiista saa majailla työhuoneessa portin takana, ettei liiku kotonakaan liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti